Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ksenche18

Marketing

ŠTO JE ŽIVOT????

Na pitanje: "Što je život?" mnogi će vam odgovoriti da na to pitanje ne postoji odgovor. Međutim, oni su u zabludi. Život je u našim srcima, on je svaki uzdah koji ispustimo, svaki osmijeh na našim obrazima. Ali on je i svaka suza i bol u grudima. Ponekad nam se čini da smo preslabi, da taj teret ne možemo nositi, da toj igri jednostavno nismo dorasli. Ja ću Vam otkriti tajnu. ( nadam se da je tako ).Život je poput penjanja po mornarskom užetu.
Ako ga pogledate s poda uvis i pomislite: Ja to ne mogu i niti ne pokušate, izgubit ćete jedno iskustvo i uvijek ćete se pitati kako je biti na vrhu. Nemojte si to dopustiti. Uhvatite ga snažno objema rukama i svom željom koja je u vama. Prije nego i primijetite već ćete biti na pola puta. Osjećaj koji će vas obuzeti kada se konačno popnete na vrh izbrisat će sve žuljeve na rukama koje ste zaradili penjući se, ispunit će vas nevjerojatnim zadovoljstvom. Tada ćete sami spoznati odgovor na pitanje "Što je život?".
A NEMAM BAŠ NEKE INSPIRACIJE. NE SVIĐA MI SE BAŠ OVO ŠTO SAM NAPISALA, ALI TO JE MOJ ODGOVOR NA PITANJE ŠTO JE ZAPRAVO ŽIVOT.

A sada da vam nešto ispričam. Uglavnom radi se o jednoj mojoj frendici, ne tako dobroj ali eto. Prije mjesec dana otišla je od kuće, posvađala se sa mamom i otišla. Nisam ja ni znala dok mi susjed nije rekao. Otišla je u jedno selo radi kao konobarica i živi besplatno kod gazde u stanu. Njena mama se nje odrekla, ne želi više čuti za nju. A ona, znate kako ona konobari? Bože me oslobodi. Pazite sad. Naruči neki lik pivu i sad ona njemu donese bez čaše. Kaže on njoj kao da mu fali čaša a ona njemu ovako; MA JEBLA TE ČAŠA, ŠTA ĆE TI ČAŠA...Ja kad sam to čula nisam mogla k sebi doć. Po cijele dane ništa ne jede samo puši i pije, bila sam kod nje, častila me je ali je bila pijana, majko mila,ala..Nemam komentara. I sad vi meni recite kakav je ti život? I da još je prekinula sa dečkom koji ju je stvarno cijenio, ma nemam komentara, nadam se da vi imate....KISS wavewavekisskisswavewave


blog layouts

blog layouts

Post je objavljen 21.08.2006. u 00:00 sati.