Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotnihoroskop

Marketing

STRIJELAC / 23.11. – 21.12.

Image Hosted by ImageShack.us

ODGOVARAJUĆI PARTNER: OVAN, LAV
SRETNI BROJEVI: 1, 4, 8
SRETNI DANI: NEDJELJA, PONEDJELJAK
BOJA: ŽUTA

MUŠKARCI:
Muškarac rođen u znaku Strijelca naklonjen je nauci, teži za većim obrazovanjem i kulturnim uzdizanjem. Na svom putu nikada ne kaže «dosta», nego uvijek samo «naprijed». Planove za naprijed pravi samo u grubo, a detalje rješava kada naiđu i uvijek ih riješi.
Svoju snagu ne rasipa na sitnice, pa ga mnogi smatraju grubim i neosjećajnim, ali se varaju. On je pristupačan, velikodušan, s plemenitim osjećajima, ali to ne ističe.
Urođeno mu je da on rukovodi radom, a od suradnika ne uvažava isprike ako nešto nije izvršeno.
Zahtijeva da rade kao i on, iako nisu takvih sposobnosti. Nekada u tome pretjera, ali, ako to uvidi, postane blag i osjećajan. Voli nauku i sa zanimanjem prati sve što ona donosi.
Obožava prirodu, šumu, planine i sve sportove koji imaju veze s prirodom. Ako mu nije moguće da se sportovima bavi, ostaje mu u duši vječni trag žaljenja i razočaranja.
Najveće uspijehe postiže u onim poslovima gdje se traži planiranje, komandiranje i donošenje velikih i sudbonosnih odluka jer ga je priroda predodredila da bude vođa.
Siguran je u sebe i ne izbjegava raščišćavanje nesporazuma s drugima. Otvoreno istupa, govori oštro i kritizira se istinom u lice, te mu to stvara mnoge prikrivene neprijatelje. Voli žene, a i žene vole njega, jer ih zna zabaviti. Za njega govore: «Zna što žene misle.»
U brak teško ulazi, jer smatra brak sputavanjem slobode. U braku je primjeran otac i brižljiv suprug, ali uvijek zahtijeva da je on glava obitelji.

ŽENE:Žena rođena u vrijeme vladavine Strijelca je nenametljiva, mirne ćudi i optimističkih pogleda, te je okružena prijateljima. Ti prijatelji, u njezinoj mladosti, stvaraju joj mnoga iskušenja i samo njezina snalažljivost i osjećaj da može unaprijed ocijeniti događaje, ne dopuštaju da propadne. Umiljata je, voli plemenitu i iskrenu ljubav i otvorena je prema svakome. Tko to zlorabi – nikada mu ne oprašta.
Voli putovati i u toku svoga života često mijenja mjesto prebivanja. U svojoj mladosti si zamišlja da se nikada ne uda i da bude slobodna kao ptica.
U brak ulazi razumno, pa čak i previše analizira sve detalje, ali ako i uviđa loše strane muža sama sebe tješi i obmanjuje da će biti sve u redu.
Za nju se može reći da sitne avanture muža «progleda kroz prste».
Veliki je obožavatelj prirode i pravi poklonik slobode.
Dobar je pedagog i odgajatelj svoje djece, ali uza sve to od svoje će djece doživjeti mnogo razočaranja.
Roditelji za nju mnogo zanače i dugo će biti vezana u njih. Ne podnosi naređivanja, jer je samostalna i slobodna duha. U svađi je ljuta i uvijek ostavlja «ožiljke» oštrog jezika. Ne kaje se i ne traži milost ako pogriješi.
U braku proživi mnogo teških trenutaka, a mnogo zla donesu joj prijateljice, koje to nisu.

Post je objavljen 04.01.2007. u 00:00 sati.