Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uraljamanyc

Marketing

Moj OOUR

Danas mi je tribala pisaca masina. Dobro ste procitali, u jednoj Americi u 2006 godini trebala mi je pisaca masina. I naravno da je nisan mogla nac na svom katu. Na katu na kojem radi 105 ljudi mi nemamo pisacu masinu. Prica se da je bila neka elektricna, ali pukla joj je pisaca traka jednog dana, a te trake se vise ne proizvode...tuzna prica. Nemalo me iznenadila cinjenica da ne proizvode vise trake za elektricne masine, jer ja jos doma imam olivetti, sta cu ako mi na njoj pukne traka? Jel njih jos proizvode??
Kao i svakoj drami tako je i ovoj dosa kraj kad se napokon nasla masina na 8 katu! Na osmom katu zgrade od 42 kata!! Nisan virovala ni da cu ovaj dan dozivit...ploce sam nekako prezalila jer nije da sam ih imala previse, ali masinu ne znan ocu li. Cuvat cu moju olivijicu u njenoj originalnoj kutiji, mozda jednog dana postane cijenjena i rijetka ko stradivardijeve violine.

Osim sta imam posla kao sta se vidi iz prilozenoga, nema me na blogu radnim danima, a vikendom se visi po plazama... E da, post o plazama ide u sljedecem izdanju, mozda i sta slika bude. Valjda me nece pribit ka onog bidnog novinara na Znjanu?

Sta sam ja ono tila rec...Eh da, mojima ovde nije dosta sta moram bit ovde od 9 do 5 nego jos i smisljaju razne seminare na koje se mora ici. Eh ni ti seminari nisu sta su nekad bili. Prije bi covik lipo isa, smistija se u zadnju klupu i zaspa. Sad ih moram slusat, i jos nam test daju na kraju. Test! Laknulo mi je tek kad su rekli da mi nece rezultete sefu poslat, samo mi to jos fali. Jedino me kopka sta ce im sljedece past na pamet...kamena s ramena ??

Za kraj ipak ostavljam slag.Imamo novu parolu; jacajmo team spirit. U sklopu igara bez granica organizirano je da se ide jedan dan na ovo . I jos kazu molimo vas da sudjelujete!! Mislim ko je lud da se ne pojavi ?? Krece su u Sridu u podne sta znaci da se taj dan ama bas nista nece radit, a ni sljedeci garant jer ekipa vec vice da ce to bit ' Booze cruise".

Dragi samo vrti glavom i ne moze sebi doc da radimo sa profitom..kako nebi kad nam je spirit jak.
Sta bi reka nas bivsi predsjednik, a nije Tudman;Kompanija sa ovakvim spiritom ne treba se bojat za svoju buducnost.



Post je objavljen 16.08.2006. u 23:09 sati.