Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zivotnihoroskop

Marketing

OVAN / 21.03. – 20.04.

Image Hosted by ImageShack.us

ODGOVARAJUĆI PARTNER: LAV
SRETNI BROJEVI: 1, 2, 8
SRETNI DANI: PONEDJELJAK, UTORAK, PETAK
BOJA: CRVENA

MUŠKARCI:
Muškarci rođeni u znaku Ovna puni su života i životne snage.
To su osobe pune akcije, energičnog i hrabrog reagiranja. Ističu se muževnošću i otvorenošću. Rođeni su da rade, da žive za ideju koju nose u srcu i da se za nju bore. Svojom borbenošću postižu cilj, ali nikada nisu okruženi prijateljima.
Savladavaju sve poteškoće, kojih imaju dosta u životu.
Njihova velika duševna snaga ne dopušđta im da pokleknu i nastavljaju s novom borbom za nove ideale, ali nikada ne ponavljaju isti put svoje borbe.
U svom stvaralaštvu su poduzimljivi i pronicljivi, ambiciozni, pa se nikada ne angažiraju za neke sitne ideje ili zamisli. Sretni su samo u onim akcijama koje traže čitavu njihovu snagu, u kojima izgaraju.
Samostalni su i već u mladosti traže svoju sreću, bez utjecaja i pomoći drugih. Većinom se rano oslobađaju od utjecaja roditelja.
Novac mnogo cijene, ali teško dolaze do njega.
Ne biraju posao ako u njemu ima zarade. Nagli su i brzo planu, ali se znaju savladati, no ne i oprostiti ako su uvrijeđeni. Ponosni su i kada brane svoja gledišta imaju dostojanstven stav. Radije propadnu nego da odustanu od svojih ideja.
U društvu su omiljeni zbog svoje dinamike i otvorenosti, ali zato imaju i dosta neprijatelja.
Posjeduju velike sklonosti za intelektualni rad.
Dobri su govornici i kozeri. Vole zabavu i društvo ali imaju svoj vlastiti sud o biranju društva. U braku ne priznaju jednakost, na vjernost su vjerni, ali na nevjeru nevjerni. Vole disciplinu i red i traže ih od drugih, ali ih se sami ne pridržavaju. Nikada nisu siromašni, ali niti bogati.
U ljubavnom životu to su ljudi strastveni, temperamentni i puni muške snage, koja se oko njih širi kao elektricitet. Njihovi osjećaji se zato očituju u velikim oscilacijama. Vole čitavim bićem, ali to traje trenutak.

ŽENE:
Žena rođena pod ovim znakom temperamentna je i društvena. Ne prolazi kroz život zatvorenih očiju i sve je zanima. Puna je života po duhu i mnogi je osuđuju, jer je ne shvaćaju.
Zbog svoje dinamičnosti i poduzimljivosti ističe se i kao dobar rukovodilac.
Svoje odluke donosi odlučno i brzo.
Od potčinjenih zahtijeva poslušnost, jer ne želi ponavljati svoja naređenja. Ako je donijela pogrešnu odluku, hrabro preuzima odgovornost i ne prebacuje je na svoje suradnike.
Živi za ideale, svakome bi pružila pomoć i suosjećala u nevolji, pa to mnogi zloupotrebljavaju.
U ljutini je nagla i mnogo puta izgubi kontrolu, te dade maha onome što osjeća. Tada je oštra na jeziku i nemilosrdno šiba po nepravdi ili nemoralu drugih.
Prema sebi ima blaži stav i za mnoge svoje postupke nalazi opravdanje, ako ih i nema.
Uvjerena je da su žene sposobnije od muškaraca, ali to ne ističe.
Voli pohvalu i priznanje za svoj rad, a rad joj je težak i nema ugodan život. Voli istinu i cijeni ljepotu, ali u braku ne nalazi razumijevanje i podršku. Voli muža i svoju djecu, ali se zbog neshvaćanja mnogo puta povlači u samoću, u samu sebe, gdje traži novu snagu za život.

Post je objavljen 12.01.2007. u 00:00 sati.