Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/flatfinder

Marketing

Zgrada stara – papiri čisti

Nakon vikenda kojeg sam si produžio na ponedjeljak i srijedu idemo dalje.
Oglasi?
Da.
Internet?
Da.
Telefoniranje?
Da
Obilasci stanova.
DA, DA, DA!

Danas sam, uz još jedan, obišao jedan stan u Prečkom, Jarnovićeva ulica, kat 6/9.
Zgrada je iz '77. old school nono bijele boje, ali u zadnje vrijeme dobiva sive zakrpe jer žbuka otpada, pa će se cijela fasada morati obnavljati. Uglavnom, nimalo privlačan prvi dojam, i prije nego što sam i ušao u stan. Ulaz, portofon, lift, 4. kat. Zašto četvrti kat, pitate se, kad je stan na šestom? Lijepo, taj dio ulaza nema lift, pa me na četvrtom dočekala vlasnica, a onda pješice na šesti, pravi labirint.

Stan je 56m2, dvosoban, klasika, kuhinja, boravak + blagovaonica, spavaća soba, WC, još jedna mala sobica. Stan je kompletno namješten i kao takav se prodaje, namještaj je nov, sve uščuvano, zidovi OK, nova kuhinja, novi WC, sve novo, samo sve skupa malo staromodno (penzionerski). Tapete bi skidao definitivno.

Šesti kat osim labirintske šetnje pruža i (meni atraktivan) pogled na jarunsko jezero, veslačku stazu, puno zelenilawave. Ali pazi ovo, primijetio sam točno na liniji stan-jezero komad slobodne zemlje, bauštelski kontejner i žutu rešetkastu konstrukciju dizalice u dijelovima. Gradi se, zgrade niču dok trepneš. Uglavnom, pazite da vam netko ne zazida pogled koji vam se tolikoooo sviđaoooheadbang.

Cijena je 105.000 €, tj. 1875 €/m2. Mislim da je to "malo" preskupo za stan star skoro 30 godina. Naravno tu je još i namještaj, nova kuhinja i WC koji kompliciraju stvari oko cijene.

Papiri su čisti, vlasnički list je 1/1, vidio sam ga i sve je ok.thumbup

Hmmm.. Razmisliti da, ali mislim da ne.

Flatfinder


Post je objavljen 16.08.2006. u 19:49 sati.