Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/ljubavpremajednomalenu

Marketing

Osvrt na izlazak van..

Ovako..jučer je bilo Lovrenčevo a tada je uvijek velika fešta kod nas a ako nije mi ju napravimo sami :) ..prvo smo išli u park i ond sam se izgrlila sa Dadom i Anom i upoznala par cura.. cure pozdraf!! Naletilo društvo iz Gline.. Pejić, Matić i Mladen.. Pejić mene odma počeo grlit i neznam ti ja šta.. Ja onak ok, Matić mi je dao jednu masnu pusu jer je jeo burek ;) .. poslije ošli na trg, sreli Kikija i Đurkasa (Bojana).. poslije ošli kod slova (kip za profesore valjda).. ond ošli u tobako šop (heh, ne obaziri se na spelovanje :) .. kupili sok! Ošli u park.. sjedili kod žabica (vodoskok u parku) a ja i Dora ošle prošetat malko, naletli na Dinka (dolje naveden koji me prije nazvao kurvom al nema veze).. upoznali se, ja rekla „bok, ja sam Sanja“ i dala mu pusu.. he he..upoznala Bubaša NAPOKONNNN...ond se vratili kod žabica, naletio Dolić aka Isus.. pričao s Dorom nekaj a ja velim njemu „ti se mene ne sjećaš..neb ni pozdravio“ a on onak „ooo, Sanja.. pa sad sam te mislio pozdrafit“ .. i tak, sjedne i počne mi neku spiku a Dora sjedi pokraj nas (bivša)..počne mi govorit kak sam mlada, lijepa i tak ta sranja i pita za broj moba i pita jel mi smije poslat poruku..ja mu na to rekla da ja sve u životu radim spontano pa bi i on trebao tak.. heh.. i tak, dobio broj.. poslije sam se upoznala s Pupom (lik je luuud).. i da, poznala sam se s nekim Puckom.. lik zagrlio pivi i viče „ne gledaj mi pivu“.. ond se sklupćo na pod i viče iz sveg glasa.. ond nas napao neki skinhead i počeo brijat o nekoj bačenoj flaši na njega a mi kilometar odaljeni od njegvog društva jebote...poslije išli u De Niro i bili do kraja tam.. naletli na Vladu a ja velim „o pa poštovanje“ i dam mu ruku... he he.. men i Dori se pripišalo pa ošle u neku kućicu tam pokraj De Nira.. he he.. Poslije smo završli s Bojanom i Kikijem.. I tak bili tam u društvu.. Kad smo išli doma, Ana me zagrlila i rekla da me baš voli i da joj je tak drago kaj me upoznala (znamo se nekih mjesec- dva)..ošle doma pješice i tak..

Zaključak: aj tink det aj vil fol in lav agen.. mejbi hi vil rid det bat aj vil not tel his nejm.. da nebi bilo.. jer on garant čita ovaj blog.. i 100% misli da ovo nije o njemu... he he.. ajde...
Sad tko je skužio, skužio je......
Image Hosted by ImageShack.usa ovu pjesmu hoću da svi pogledate.... odlična mi je.. ma obožavam ju.. molim obratite pozornost na pjevača... :) dobar je.... i da "smile like u mean it!".... kao ja npr...Post je objavljen 11.08.2006. u 14:07 sati.