Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maroons

Marketing

Podnevne vijesti nacionalnog radija Republike Marunije

Podne je.

Slušate vijesti Nacionalnog Radija Republike Marunije.

Č-k-č-kaaaa.....

Zdravlje predsjednika Republike Marunije, El Kaudilja Maroonsa se popravlja. Podsjetimo, El Kaudiljo Maroons je pred 3 dana obolio od zloglasne ljetne hunjavice, praćene grloboljom i glasnim i teškim kašljanjem.
El Kaudiljo je pod stalnim nadzorom lječničkog konzilija koji procjenjuje oporavak do kraja vikenda. Marunijski predsjednik je u svom televizijskom obraćanju naciji zahvalio svim građanima Marunije na brizi i molitvama.

Č-k-č-kaaaa.....

Nastavlja se revolucija protiv fiksne telefonije. Telefonski račun Republike Marunije za mjesec srpanj iznosi 199,80 kn, što je za 21,46 kn manje od prošlomjesečnog računa, i čak 34,18 kn manje od godišnjeg prosijeka. Ovim mjesečnim rezultatom predsjednik Maroons je dao do znanja korporacijskim gadovima iz telekomunikacijske firme koju ne želimo reklamirat kako se borba za jeftinu telefoniju u Republici Maruniji nastavlja. Maroons ponosno dodaje kako vremena računa od preko 300kn pripadaju ropotarnici povijesti i kako će još većom silinom izbjegavati crni komad plastike koji mu već godinama smanjuje državni budžet.

Č-k-č-kaaaa.....

Međunarodna organizacija za tehnološku, humanitarnu i ekonomsku restrukturaciju (poznatija pod skraćenicom MOTHER) obavijestila je javnost kako je još jednom ubrizgala financijsku injekciju u zamrlo tijelo male državice Marunije u nadi da će to biti poslijednja intervencija ove organizacije za pomoć i suradnju. Tome u prilog jest i informacija kako se prva plaća očekuje za kraj slijedećeg tjedna, čime bi se pokrili osnovni troškovi života u Maruniji i omogućio nesmetan razvoj ove perspektivne mediteranske državice Trećeg Svijeta.

Č-k-č-kaaaa.....

I jedna vijest vezana za organizaciju MOTHER. Siromašni živalj Marunije posebno je bio zahvalan na pomoći iz MOTHER-a u vidu Panacote, Dimsija i svježeg pipunčića. Izražena je nada da će u bliskoj budućnosti i kakvo jagnje krenut u rotaciju, doznajemo iz izvora bliskih Vladi RM. Materijalna pomoć organizacije MOTHER rezultat je izvrsnih odnosa našeg El Kaudilja sa čelnicima te organizacije, iako neki sumnjaju kako je riječ o klasičnom primjeru nepotizma. Iz Ureda Predsjednika demantiraju te sumnje, te ih smatraju insinuacijama i podlim podvalama izbornih konkurenata iz opozicije.

Č-k-č-kaaaa.....

Jedna vijest iz sporta. Nacionalni nogometni prvak Marunije, momčad Maroons Utd završila je ciklus priprema i u pojačanom sastavu nastupa u 6. ligi Hattrick nogometnog saveza. Uprava kluba najavljuje nastavak dobrih rezultata iz prošle sezone te osvajanje minimalno trećeg mjesta. Maroons Utd, jedini klub u Maruniji igra već 16. sezonu u VI.242 ligi. Iako je isti igrački kadar ostao na okupu, te su dovedena dva pojačanja, iz Uprave ne najavljuju promociju u viši rang, prvenstveno zbog financijske krize koja nagriza klub još od početka. El Kaudiljo Maroons se zauzeo da će u ovoj sezoni više brinuti o momčadi Maroons Utd, jer poznato je kako su upravo sportaši istinski ambasadori svoje zemlje.
Prvu utakmicu u novoj sezoni Maroons Utd igra u srijedu 16. kolovoza na svom Stadionu Slomljenih Srdaca u kup-utakmici protiv momčadi Šepave Lije iz lige V.125. Ulaz je slobodan. Očekiva se spektakl.

Č-k-č-kaaaa......

Vrijeme.
Temperatura zraka u 12 sati iznosi 24 stupnja, uz vedro vrijeme i lagan južni vjetar. Do kraja dana očekuje se pogoršanje. Meteoropati nemaju nikakvih problema, a razina peludi korova, tratinčice i trava u zraku je niska.

Č-k-č-kaaaa......

Slušali ste vijesti Nacionalnog Radija Republike Marunije.

Keep on bloggin'!!!

Post je objavljen 11.08.2006. u 12:00 sati.