Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/samorijeci

Marketing

Moje vrijeme za gluposti

Jedan prijateljica mi priopći vijest da se seli u Zagreb k dečku, a do neko vrijeme nije ni imala dečka, a se sad iznenada seli. Ja u šoku, drago mi je zbog nje, ali malo prebrzo, a njoj osmjeh od uha do uha. Vidi se zaljubljena je.

Druga prijateljica je očajavala jer ju jedan tip ne primjećuje, a zapravo je tražio njen broji. E i ona sretna kad je saznala. Isto osmjeh od uha do uha.

Treća tužna jer je u vezi, već hoda s dečkom 10 sati, a razmišlja kako da prekine da će ga samo povrijediti i tek neke gluposti kako je ona užasna.

Četvrta sretno zaljubljena premda ništa neće da prizna čitam ju kao knjigu. Misli da je cijeli svijet njen i da je sve moguće.

Još saznam da je Otok postao grad. Dođem kući kažem za to o Otok mami, a ona zna. A kad je meni netko to mislio reći? Ja sve zadnja saznam.

Tako su svi više manje oko meni sretni i zaljubljeni. Jedino sam je nesretna. Još sam bolesna, ništa ozbiljno, ali ipak zašto? Glava mi puca od boli, a kad tabletu popijem povratim samo od nje. bang Smršavila sam još koju kilu,a zapravo se moram udebljati jer da vam napišem koliko zapravo imam kila mislim da biste pali u nesvijest i mislili da imam anoreksiju ili bulimiju. Još me brinu preostali ispiti. Jednoj prijateljici sam dopustila da me osramoti do kraja, jer mi je više muka od govorenja: „Ne“ nono, ali u njenoj glavi sve je to za moje dobro. Kad promislim ničeg se dobrog ne mogu sjetiti kod sebe, ali eto bar ljudima oko mene super ide. Neki dan sam se pitala zašto sam se uopće ja rodila, zašto? headbang Zašto se umjesto mene nije rodilo neko drugo dijete, dijete koje ima priliku da bude sretno, a ne kao ja ljepilo za nesreću.

Još da dokažem da sam totalna glupača pišem ovakve gluposti na blog. Što ikog od vas briga boli li me glava ili ne? Niti se ikog tiče da li sam ja sretna ili ne. Ali eto malo sam se ovdje istresla svoje jade i pohvalila se sretnim ljudima oko sebe, bar se nadam da su sretni jer ja vjerujem da na ovome svijetu ništa dobro ne postoji. Jedino što je dobro je zavaravanje samog sebe da je nešto dobro.

I hate all the world and the world hate me to.




Post je objavljen 10.08.2006. u 01:41 sati.