Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/narkoza

Marketing

Mali ili veliki ljudi. . .


Vec me lagano panika hvata jer je 9. mjesec sve blize i blize! Sto znaci skola, ucenje, citanje lektira, rano ustajanje i zjevanje pod satovim! Jedino cemu se veselim je drustvu koje su opet vidjati svaki dan, ali povijet, kemija, geografija, matematika (raska) GROZNO!!!
No, dosta o tome!

Danas sam malo razmisljala o tome kako ce mi biti kada necu zivjeti sa svojim roditeljima! Ubiti puno toga ostaje na meni, zivjela sama, sa cimericom, supruznikom i sl. Posto sam zensko, a zene moraju kuhati, glacati, spremati, cistiti itd. barem vecina muskaraca tako razmislja ( slazete se?)!



Ne znam zasto svi jedva cekaju punoljetnost, bila sam nedavno i ja jedna od tih, ali kada shvatis da ti to ubiti ama bas nista korisnog ne pridonosi brzo se predomislis! Sto si stariji to trebas biti ozbiljniji ne zbog sebe vec zbog okoline, trebas se puno vise dokazivati u mnogim stvarima, s godinama dolaze i problemi, zatim raznorazne bolesti i sl. I onda, jos uvijek zelite odrasti? Naravno da svi zelimo zivjeti bez briga i problema. Ali, uvijek dodje vrijeme i za Nas, nekada samo svi bili mali ljudi, a sada postajemo veliki i poslovni ljudi koji pokusavamo uspjeti u onome sto stvaramo i zelimo!



Sto vi mislite, jeli je bolje biti mali covjek bez problema i uzivati na teret drugome ili biti veliki i poslovni covjek koji zeli imati sve konce u svojim rukama?

Pozdrav svima, kiss!!!

Post je objavljen 08.08.2006. u 17:14 sati.