Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sanja45

Marketing

Marketinški savjeti...

Svom mozgu dozvoljavam savjete jer mi je to navodno poznato.Tako nastaje većina asocijacija u našem umu.Postoji izreka:"Čime se ne služiš to izgubiš".Pošto još ne želim izgubiti svoj mozak,a baterije njegove moram i dalje puniti,da ne bih ostala bez mozga ili ti uma svoga.Probala sam sa savjetima za ljepotu i tu doživjela krah kao ljepotica,bacam se dalje u ralje života i idem na neke marketinške termine Programa":Uzimanja stvari u svoje ruke.!" Ideju imam u svezi ovoga pojma ili rečenice,znam da se nešto iz mekog uveza razvije u tvrdi uvez.Ali sada nemam vremena za tu moju ideju!Bacam se na marketinške savjete!Tko zna možda mi oni donesu neke vidljive i opipljive rezultate.
Ugledam zgodnog čovca na nekoj zabavi,priđem mu i kažem:"Izvrsna sam u krevetu".To je direktno oglašavanje.
Opet sam na zabavi sa prijateljicom i ugledamo zgodnog čovca.Prijateljica mu priđe i kaže za mene"Ona je odlična u krevetu." To je oglašavanje.
Vidim zgodnog čovca na zabavi.Uzmem od njega telefonski broji nazovem ga i kažem:"Bok,ja sam fantastična u krevetu." To je telemarketing.
Opet sam na zabavi sa prijateljicom,ugledam zgodnog čovca.Priđem mu sa natočenim pićem.Potom kažem:"Smijem li?"Malo ga dotaknem sa rukom,popravim kravatu,okrznem ga sa cickama i kažem:"Usput,ja sam odlična u krevetu." To su odnosi s javnošću.
Sada meni priđe zgodan čovac na zabavi i kaže:"Čujem da ste fantastični u krevetu."
To je prepoznavanje moga osobnog slogana.
Ugledam zgodnog čovca na zabavi,nagovorim ga da ode doma sa mojom prijateljicom.
Tu postajem vrhunski prodavač.Moja ga prijateljica ne može zadovoljiti,stoga on zove mene.To je tehnička podrška.
Opet sam na zabavi i zgodnom čovcu kažem:"Usput ja sam fantastična u krevetu-želiš li me odvesti doma i isprobati me?Kada dođemo doma,presvučem se u donje rublje,uvučem se u njegov krevet.Kada on krene u akciju ja mu samo kažem da mu nisam ni obećala seks.To je marketing proizvoda.
Na putu sam prema svom čovcu na našu privatnu zabavu,kad odjednom shvatim da prolazim pokraj kuća u kojoj bi mogao biti zgodan čovac.Hitim se u visinu i na krov jedne kuće koja je okrenuta prema centru kvarta i zavičem na sav glas:Ja sam fantastična u krevetu!" To je širenje tržišta.
To je šala zvana"Marketing 101".

Post je objavljen 08.08.2006. u 12:24 sati.