Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/catvulgaris

Marketing

santorini..

heh, zahvaljujuci velikoj kolicini "posla" na "poslu" moje postanje stvarno pocinje biti toliko cesto da mi se vec vrti u glavi (ne, ovo nije trebalo imati nekog stvarnog smisla).
Zapravo ako mi se i vrti u glavi to sigurno nije od bloga, vec od svega ostalog.
u cet po noci krenuli smo pravac santorini.
radi manjih troskova putem prema isli smo sporim trajektom koji putuje kojih 11h. bila sam pomalo skepticna prema mogucnosti prezivljavanja nadolazeceg vikenda ukoliko ne spavam tu noc pa sam dala sve od sebe da ucinim nesto po tome pitanju.
misija je obavljena vise nego uspjesno. Iako sam mislila da nisam bas puno spavala, ubrzo sam ustanovila suprotno.
svako malo sam cula price tipa ko je sta napravio, razliciti ljudi su tijekom noci spavali kraj mene (mislim svi smo spavali na palubi u vrecama, rucnicima itd), bilo je tu fotografiranja, pjevanja, deranja, ahmad me (kako sam ga trazila) probudio navodno za izlazak sunca, al ja sam mu samo uputila mrki pogled i nastavila spavat. uza sve to tvdocu moga spavanja potvrdjuje i cinjenica da je charly uspio iscupat svoj ruksak iz moje vrece- koji mi je dao da imama kaj za grlit- jel mu je trebo, i cinjenica da smo pristali kojih bar 4 puta (navodno)..
uglavnom, spavala sam ko klada cijelim putem, fala Bogu:)
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service

napunila sam tako, bar djelomicno, baterije za nove pohode.

sta da vam kazem o santoriniju?

sad dok jos nemam fotke (bit ce bit ce) mogu samo reci da je otok stvarno u cjelosti fascinantat. Posvuda je neki svemirski krajolik (vulkanski) a na vrhovima litica koje se strovaljuju u more nalaze se azhabu totalno, mali slatki gradici koji su u potpunosti bijeli (sa plavim) cime se kontrast fakat ono fakat nabrijava.
tolko o mojim sposobnostima opisivanja pejsaza:p
uglavnom, svtarno drugacije o sveg kaj sam do sada vidla.
taj magijski ugodjaj najvise me se dojmio u gradicu na sjeveru- Ia- koji cijelo vrijeme pruza dozivljaj nekog filmskog seta.

ma slike ce to sve bolje docarati...

nakon skoro dvosatnog calabrckanja u bazenu hotela i bezbroj pokusaja da se sto vise nas uskladi sa planovima i zeljama ne bi li iskamcali neki popust na rentanje auta, krenula je akcija.
ja bi, ja ne bi, ja bi ovo ja bi ono..
s obzirom da ja nisam bas neki "plan maker" mirno sam sutila i pustila druge neka se dogovore za mene.
naposlijetku nas se 7 odlucilo na rentanje te je finalni deal bio jedan skuter i jedan auto.
(rezultat nakon 2 dana: razvaljen skuter, auto i 2 ozlijedjena:) ok malo pretjerujem, al umberto se prvo uspio sa skuterom na parkingu zabit u auto i zgulit ga- fakat je ludi skuter,nije bas sve umberto kriv, i jos se jednom razbio tako da su i on i andrij se ful zgulili, a Kova je sa autom pokupila malo retrovizor:) )
unatoc sitnim avanturisticnim posljedicama, auto i skuter su nam se fakat isplatili jel smo se mi pokazli kao jedna vrlo kaoticna i neorganizirana grupa koja nikad ne bi nikud uspjela doci sa busevima unatoc cinjenici da je cijeli otok dugacak kojih 30ak km..
u petak smo popodne nakon bazeniranja krenuli na [url=http://www.greeklandscapes.com/beach/perissa.html]Perissa beach[url], tzv "crna plaza", jer i je crna zbog vulkanskog pijeska koji je btw bakat super jel je puno krupniji od obicnog pa se dovoljno otrest i sve padne.
lepe lepe.
nakupali se nanjupali i onda pravac Ia da vidimo cuveni zalazak sunca.
ako se mene pita- zalazak ko zalazak:)
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
unatoc masovnom odusevljanu kova, charly i ja smo ostali sa jednim obicnim "I to je to???":) mozda zato sta nam svima zemlje imaju obalu na zapadu pa se takvi il jos ljepsi zalasci sunca svakodnevno vide.
zalazak ko zalazak, al Ia je fakat fascinantna..
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
setuckali smo se, slikali jedno 47 (ne pretjerujem) fotki na istome mjestu u pokusaju da svi ostanemo mirni na slici (nocni setting), no svaki put se neko pomakno. Bar smo zabavljali ekipu u restoranu sa pogledom na nas. sigurno su si mislili- vidi idijote.

time je pocera vecer nr1.
laganini smo poceli sa zagrijavanjem za akciju na terasi hotela, a onda pravac ku klub.
ne moram ni pricat kako je bilo.
caganje i glupiranje do kasnih jutarnjih sati..
sva sreca pa su klubovi ravno 2min hoda od hotela, pa smo svi uspjeli svoja izmucena tijela dovuci do kreveta za jedan kratki parsatni spavanac.

subota- neka zla stovrenja me bude oko 11h i tjeraju me da se ustanem da krenemo sa realizacijom plana.
sve me boli, al nekako popustam pritisku gomile i pokrecem svoje izmuceno tijelo..
crvena plaza, pa ancient thira, pa mjesto kojem sam zaboravila ime, i naposlijetku ponovo Ia jel smo svi htjeli tamo jos jednom (pod svi mislim nas 4ero).
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
vecer, slicna prica, samo drugi klub. jos bolje nam je bilo. na povratku smo zavrsili na jutarnjem kupanju u ledenoj vodi bez trunke sunca.
posljedice osjecam.
grlo boliiiii..
al bilo je vrijedno toga.
Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service
ne da mi se vise pisat..
stavim nekad fotke poslije..






Post je objavljen 07.08.2006. u 10:50 sati.