Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furuna

Marketing

IDEM JA! U DUĆAN

Da li dozvoljavate vašem djetetu da ide u trgovinu samo?

Kad krenu u školu, djeca pomalo počinju stjecati samostalnost i samosvijest. Zamoli li vas dijete da pođe samo u dućan, nemojte oklijevati!
Najprije , dijete će to shvatiti kao iskazivanje velikog povjerenja. Naučit će se ponašati u društvu- kao što je čekanje u redu pred blagajnom, tezgom. Pitajući za kruh, nareske ili mlijeko, naučit će se ophoditi s ljudima.
Steći će samostalnost i hrabrost, koje će mu itekako trebati. Jer ne mogu stalno držati roditelje za ruku. Naći će se bezbroj puta u prilici da uvidi: koliko bude poštovalo starije od sebe i okolinu., toliko će poštovati njega.MySpace Layouts
To je ujedno i izvrsna prilika da nauči što je novac i kako se stječe. Ako ne može zapamtiti što treba donijeti, zajedno napravite popis. Neka samo predlaže što bi trebalo kupiti, čega nedostaje.
Malo- pomalo dijete će samo odlaziti u kupovinu bez popisa, kupovati jeftinije stvari, a ne samo na temelju privlačnosti etiketa, predlagati će što je potrebno, koji je proizvod bolji,itd. A usput, s tim silnim cijenama i troškovima nesvjesno će učiti i matematiku.

Post je objavljen 05.08.2006. u 22:55 sati.