Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uraljamanyc

Marketing

Ljeto u gradu

NYC izgleda ko Zagreb liti, Splicani otisli doma, Bosanci u Makarsku, a Ameri u planine. Rekla bi da je grad prazan da nema ovih par turista koji setaju gradom sa glavom u oblacima. Doslovno. Ma kako im se samo da setat na ovih 100. Temperatura nam sve vise lici na postotak, danas 100, sutra zovu 110. Ne zelim od straha ni prebacivat u Celzije.
Klima nam radi 24 sata i ne razmisljam niti malo zeleno ovih dana. Citam danas u novinama da je prijedlog da se onima sta su bili u Astoriji bez struje sedam dana da tri miseca besplatno.Struja. A cula sam da su dobili i 150 dolara po danu ili po osobi nisan vise sigurna. Hmmm... danas ne znan bili radje bila bez struje ili da mi daju tri miseca besplatno.

Lito u gradu nebi bilo tako ni lose samo da su plaze malo blize. Ovaj vikend smo isli na plazu, a izgleda da se i po NY state sitija ic bas na moju plazu. Proveli smo dvi i po ure vozeci se. Da vozeci...gmizuci u koloni. Ma nije nam to tako tesko palo jer se protresla cila geopliticka situacija u Croejsi, a dotakli smo se i vrhuske. Bazirali smo se samo na Splicane u vladi, njih ipak znamo, a ako ne znamo, znamo nekog ko ih zna.
- E sta kazes za Primorca
- ma znas da san isa s njim u skolu
- A vidi ovog Zeleznija, ma vidi mu zenu
- E moja rodica ti radi kod njega

Ako mislite da su same zenske bile u autu, morat cu razocarat muski dio, bila sam jedina zenska.

Od ostalih ljetnih radosti najvaznija je ona da idem doma.Lako sta ja idem, ali i moje dvi prije oce da idu. A ajte, sta cu vam ja. Clanak koji je izasa u NY timesu preko vikenda nije niti malo pomoga, i ne znan jel su ikad brze odlucili da idu na godisnji. Ja sad ne znan ocu plakat ili se smijat.


Post je objavljen 02.08.2006. u 01:20 sati.