Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogtemazo

Marketing

Maloljetnice vs. Punoljetne: Usporedni test

Usporedni test maloljetnih i punoljetnih cura kroz nekoliko važnih kategorija.


Kategorija 1: Upoznavanje
Prva kategorija i ujedno najveća tlaka je upoznavanje komada. Tlaka za one koji iza sebe već imaju pokoju vezicu, te svaki put moraju ponovno prolaziti kroz taj de-ža-vu od praznih pričica, a svako njeno skretanje pogleda koriste za odmjeravanje sisa i druge opreme.
Kod maloljetnica primjećujemo dva osnovna uzorka ponašanja. Il' će prestravljena pobjeć glavom bez obzira, il' ća umirat od nelagode i zbunjenosti, što bi značilo da je imaš u šaci, i uz još malo pričica i truda moguće da ćeš dobit pičke kroz godinu-dvije.
Punoljetne, s druge strane, i nisu baš tako lake za prokužit. Najčešće će se držat pomalo suzdržano dok ne odluče što ustvari žele. Neke će odlučivati što žele tridesetak godina, dok će one “brže“ malim dvosmislenim signalima davat do znanja kako tu možda ima kruha, ili će te apsolutno ignorirat i u svakoj prilici davat do znanja da si kreten.
Pošto svaki muškarac odmah želi znat na čemu je, a ne želi provest život čupkajući “voli me – ne voli me“ latice, u kategoriji upoznavanje bod odnose maloljetnice.
Maloljetno – Punoljetno 1:0

Kategorija 2: Veza
Veza s maloljetnicom je pain in the ass. Kako bi nešto dogovorili s maloljetnicom, indirektno se time moraju složiti i mama, i tata, i baka. Definicija veze s maloljetnicom je “ono što ostane između svih restrikcija“. Punoljetne trebe definitivno odnose bod u ovoj kategoriji. Ne samo što su neovisne, nego ako ste malo sretniji, možda čak imaju posao, auto, i stan. No budimo realni. Te tri su već vjerojatno zauzete.
Maloljetno – Punoljetno 1:1

Kategorija 3: Suživot
Tu ubrajam kuhanje, pranje, peglanje, čišćenje, ribanje.... dakle sve ono što žene moraju dok muškarci lade jaja. Ukoliko maloljetnica dolazi iz uzorne tradicionalne obitelji, velika vjerojatnost je da od malih nogu sve navedeno radi kod kuće, i da je dosta ispraksirana. Međutim život sa roditeljima nije isto što i život sa dečkom. Lako je moguće da taj drugi život vidi kao bijeg od svakodnevnih obaveza pa počne zajebavat. Međutim, nije to ništa što jedna ćepa iza uha neće vratit na svoje mjesto. Punoljetne imaju više iskustva ali su nažalost i izgrađene ličnosti. Uporaba sile bi tu samo nadodala krv na već prljave tepihe, a rezultati bi bili minimalni. Sa punoljetnima treba odigrat na drugi način. Na trenutak stisnite zube i iscijedite lijepu riječ, te nabacite neki mali poklončić s vremena na vrijeme. Dajte kompliment njenoj kuhinji. Znam da se čini nemoguće, al' rezultati će biti očaravajući.
Kako je manje tlake bolje, a više tlake loše, bod ide maloljetnici.
Maloljetno – Punoljetno 2:1

Kategorija 4: Seks
Uzmimo kao logično da je maloljetno = neiskusno, mada je to danas već sve otišlo u pičku materinu pa više nemaš pojma s kim imaš posla. Al' nek bude ovako da se tekst ne oduži. Dakle, maloljetno je dobro ako si perverznjak i uspiješ joj nametnut svoje bolesne ideje pod normalno. Onda si na konju. Punoljetno je dobro ako tražiš iskustvo i praksu. Svi znamo kako je mukotrpno učit maloljetnicu pušenju, i onda kad se napokon ispraksira ode nekom drugom. Punoljetno će te obradit da nećeš bit ni svjestan što ti se dogodilo, ali oprez, bolje da ni ona nije svjesna što se dogodilo jer bi joj moglo postat dosadno. Ako već nisi vješt jebač, makar je zavali laktom u sljepoočnicu. Važno da te po nečem pamti.
Kako se ovdje radi isključivo o ukusima, bodove ćemo ravnomjerno rasporedit.
Maloljetno – Punoljetno 3:2

Kategorija 5: Komunikacija
Na žalost, dobra komunikacija zahtjeva približnu intelektualnu razinu. Čast izuzecima ali intelekt je najčešće povezan s iskustvom i godinama. Teško da će te priče o Čad Majkl Mureju i Tree Hillu držat budnim više od 2 minute, pa zato u ovoj kategoriji bod dodjeljujem punoljetnim. Ove će davit drugim pričama, ali kad moraš birat između dvije kokoši, odaberi onu koja.... hm... ovaj... kriva poslovica, al bitno je da ste skužili poantu.
Maloljetno – Punoljetno 3:3

Zaključak
I kreteni znaju da godine nisu bitne

Post je objavljen 01.08.2006. u 13:30 sati.