Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/nemadebilabezkrila

Marketing

Big Bang Overdrive

Opet zanimanje :

Saborski zastupnik aka političar – Danas u svijetu mita i korupcije, laži i prijevara stvorilo se zanimanje koje je trebalo učiniti dobru stvar uzevši ljutima mito ,korupciju,laž,prijevaru i objedinivši sa sobom radi plemenitog cilja nastao je političar.
Oni su naši vjerni borci za svoj ugodan život,plemenito se brinu da imaju najbolji auto, oni su naš princ na bijelom konju koji dolazi se slikat s nama,oni su naš Robin Hood koji uzima od močnih stranih ulagača i stavlja sebi u džep.Njihove iskrene i plemenite namjere jedino zasjenjuje njihova istinska i istančana unutarnja dobrota koja ne poznaje svoju veličinu u svojoj manjini velike veličine malog dijela unutarnje veličine koja je mala unatoč svoj veličini njihovih prsa.
Jebate ova rečenica je bila zamorna.

(idem uzet pauzu 5 min)

(nemojte čitat dalje 5 min odmorite se)

(prošlo nekoliko min idem dalje)

Jer političari su ko Pentium kompjuteri jer na njima piše Angel inside . I sada glavni dio njihova zanimanja je bit u saboru.Zapravo ne trebaju bit u saboru mozgom kojeg i ne posjeduju već samo tjelesno.Dizat ruku i sjedit i nekad pročitiat neš.E sada saborski zastupnik danas zapravo jedino što radi je da sere i gleda te u oči.Veličanstvena sposobnost itekako.Ali dva objašnjenja prvo je da govori sranja i ima sposobnost dleganja u oči,drugo da može radit dve radnje odjednom i treća da je zapravo dijete.Jer znamo da ljudi u saboru su maloumni i zato je tu sabor kao pjedno predškolsko znanje.Znači moraju naučit kako štopat dre da ne izađe,znat dizat ruke onda suprotstavit se neprijatelju i onda učitelj Šeks zamoli jednog od učenika da dođe pred razred da pročita svoj sastavak i naravno ako mu nije ništa platio učitelj ljubazno kaže da je to sranje.Te ima naravno klanova ko u pravim školama jer to je zapravo učenje za osnovnu školu s temeljnim pitanjem kako preživit kad izađem van.
I mnogi su se političari ohrabrili pa sad misle da su pametni pa ulaze u razgovore ko veliki.Evo jednog između Ljube Česić Rajsa (skraćeno Rojs) ,Vladimira Seksa (skraćeno Seks) i Zlatka Tamca (skraćeno Toma) .

Seks :Poštovani zastupniče duge kose Rojs molim vas istupite na govornicu.
(dođe lagano na pozornicu)
Rojs : Poštovani drugovi zastupnici, zastupnice.Danas bi govorio o problemima infrastrukture Hrvatske zastave.Čini se da vlakna su preslaba da drže kostur zastave..
(odjedom neko iz publike Rojs skinjaro)
Rojs : Odu u ku*ac Tamac nisam skinjara.Ti si prava skinjara.
Toma : Nisam ja sam sam ćelav.
Rojs : Ok Brus Vilis
Seks : De je Brus
Toma : Ma meni on neš sere…
Seks : Dal si ti Brus Tamac ili nisi….
Toma : Ne ne nisam Brus Vilis.Znam da je sličnost očita ali nisam…..
Rojs : Pa meni baš ličiš na Brusa…
Toma : Znaš šta Rojs…..ti mene podsjećaš na Kevina Kosnera
Rojs : Jelde sam mi fali kose…..
Seks : Ajmo dalje o zastavi…
Rojs : O stojadinu pa to je auto moje mladosti i simbol Hrvatske neovisnosti i začetka slobode ali pusti to.Daj mi reci dal ti stvarno ličim na Kevina Kosnera.
I tako se taj razgovor širio ali na kraju onu su si fino naručili ćevape u somunu u najeli se ko stoke.

Dva stupa naše politike

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sva imena su izmišljena tj. plod moje mašte.I držim kopirajt za sva imena u postu i i za svaki pojedini događaj.


Post je objavljen 29.07.2006. u 11:11 sati.