Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glorytothebrave

Marketing

'SAMUJ I MUČI SE...KOGA BRIGA!!'

Ljetni dani prolaze munjevitom brzinom.Večer je, u kući je tišina, a prostorije prazne i prepune ništavila.Savršeno je vrijeme za odlazak, odlazak sa svojim najmilijima, sa curom, dečkom, prijateljem.Ima li savršenijeg momenta za nešto takvo, nego što je ovaj.Pretpostavljam da ne.

Ubijaju nas ljetne vručine, brojčanik pokazuje astronomske razmjere vručine, a kada dođe večer, zapuše ugodan ljetni povjetarac i izgoni svakog čovjeka van kuće, da uživa u zalasku sunca, šetnji sa onim za koga bi život dao.Što je sa onim malobrojnim koji nisu toliko privilegirani? Koji se osjećaju napušteno i nesretno.O čemu oni razmišljaju?Mislim da im se sljedeća priča vrti u glavi...

Da li je uobičajeno pružati prijatelju potporu u trenucima kada je osamljen, kada ima dojam da je jedina nesretna duša na svijetu? Svako kome je imalo stalo pitat će što se događa, jer malotko neće razaznati indignaciju i mrzovolju na nečijem licu.Poželjno je u takvim trenucima sjesti uz prijatelja, držat ga u zanimaciji, kako bi se eventualno izbila iz glave negativna razmišljanja.Što je nepoželjno? Nepoželjno je vidjeti prijatelja dotučenog, shvatiti da nešto nije u redu i otići sa mjesta događaja kao da ništa nije bilo, s namjerom da ''ne ometa'' i sudjeluje u tuzi.Neke osobe jednostavno ne shvaćaju, nesvjesno. Druge pak nemaju što za reći. treće pak se ne žele miješati i trošiti svoje dragocjeno vrijeme na 'gluposti'.Što vi mislite da je najbolje,recite mi!

Ljeto je i osjećate se usamljeno, a uvjerenja ste da nema osobe kojoj ste prirasli srcu? Uzmite knjigu i čitajte! Uzmite časopis i učite! Povedite ljubimca u šetnju jer životinja je najbolji čovjekov prijatelj, zar ne? Ili najbolje, kupite meso i specite roštilj, sebi za gušt!

Kome vjerovati u današnjem svijetu? Izgleda da su životinje najpouzdanije.Uvijek bi se mazile, uvijek će skakati i nikad te neće povrijediti ako joj činiš dobro.Još samo kad bi mogle govoriti.

Nadao sam se da će moj jubilarni 50. post bit napisan 30.7. kada slavim svoju godišnjicu otvaranja bloga.Međutim, kada emocije i inspiracija u kolonama teče,teško ih je zaustaviti.Slično kao što je naoko teško biti uz onoga kada mu je najviše potrebno rame za oslonac....

Vidimo se 30.7. kada slavim godišnjicu!!! Pozdrav!

MAREK

Post je objavljen 27.07.2006. u 20:26 sati.