Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/komahehe

Marketing

BOLJE IZDATI PLOCU, NEGO PRIJATELJA!!!

evo, samo da se javin... kako vi ljudi? sto ima novo? niko mi nista ne govori.
kako je postalo dosadno na kapetanskom. nema mista u zd, di nismo bili, i di nan sad nije dosadno. jucer je bia tamari rodendan (sritan ti rodendan, iako san ti ga ja vec, PRVA cestitala :) )tamara se satrala...bila je mortus... meni i karli je bilo jako zlo od sendvica... ne da su sendvici bili pokvareni, nego bili su super!!! od SAMO jednog sendvica naile smo se i bilo nan je muka...dobro, zalile smo to jos i 7-up-om, coca-colom, i pepsi (IDI DO KRAJA!!!).
bilo je kul, nakon dosta vrimena. al najbolje je bilo kad smo dosli tamo 1. dan. kad nan je sve ono bilo novo, i kad smo ustvari bili prisiljeni otic iz jebene. tad smo svi bili zajedno na jednon mistu, i zajebavali smo se. sad se svi rastrkaju, i neznans sto bi prica s ikin. zato sad cekan da dode neko novi (znaju neki na koga ja mislin) s njima je najbolje...neznaju nikog, a ti imas s nekin pricat.
e, i sto nema vise po ekipe u kantuna... danas san ja otisla s karlon (ka i svaki dan prije toga)... i ispizdila s njon. sili smo naprid i glumile da smo pametne (pokusale smo rijesiti krizaljku). i tako, glumimo mi da smo pametne...i ja u navali ega iden napisati jedno rijesenje, no zajebala san se...bilo je malo previse kockica, a ja nisan imala sto staviti u njih, i zbog toga me karla cilo vrime zajebavala... popizdila san, na kraju san se naljutila i osvecivala san joj se proizvodeci gadne zvukove i gadne prizore..onda se smirila.. pa ako vas karla ikad ispizdi otvorite usta, na jeziku ostavite slinu, i samo joj pokazite tu slinu. na to se JAKO gadi :)
sorry karla... al i za tebe triba nac protuotrov...
o bozek, bozek...
iden ja ca, dovoljno san se naila!
POZZDRAV SVIMA!!!P.(poslje)S.(sranja) (oprostite ljudi...) - svirke su jos malo... dajte dodite...
12.08.2006. - Atheist Rap
12.08.2006. - Kud Idijoti i Alergija (valjda)

nezna se jos di ce bit, al upad otprilike je za Atheist 30 kn, a Kud Idijote 50 kn. jos to nije 100% sigurno... kad saznan javit cu.


POZZDRAV SVIMA!!!!

Post je objavljen 25.07.2006. u 23:50 sati.