Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/furuna

Marketing

KREVET PUN ZABLUDA

Jasno je da žene vole seks- muškarci također. No ni jednima ni drugima on nije najvažniji. Povjerenje, prijateljstvo, i pouzdanost uvjeti su da bi se u postelji uopće moglo nešto dogoditi.
Unatoč tomu i žene i muškarci uporno vjerujku kako " dobar seks" može riješiti probleme života udvoje. Većina istaknutih seksologa tvrdi da je to jedna od največih zabluda u vezi sa seksom u našem dobu.Naime, istraživanja su pokazala da je prosječan par dva do četiri sata na tjedan zabavljen seksom. A tjedan ima 168 sati. Nerazumno je vjerovanje, tvrde ti stručnjaci, da bi se u to malo vremena provedenog u seksu mogli izgladiti svi nesporazumi što se gomilaju cijeli tjedan.
Nakon toliko godina poslije seksualne revolucije , znamo o seksu mnogo više. Ipak , nismo još svi naučili opuštenorazgovarati o njemu, otvoreno izlagati svoje potrebe i želje. Upravo zbog toga i ima toliko nesporazuma , toliko zabluda u vezi s njim. Zabluda koje ubijaju užitak i rađaju strah i razočaranje.
Znanstvenici su pobrojali najvažnije zablude u vezi sa seksom. Pet grešaka kojima su podložni muškarci i pet njih kojih su žrtve žene.

5 NAJVEĆIH ZABLUDA ŽENA:

* Muškarci ne žele nježnosti
*- Muškarci hoće i mogu uvijek
* Muškarci uvijek žele biti " kolovođe" u postelji
*- Muškarcima je važna samo vanjština
*- Muškarci ne mogu ostati vjerni

5 NAJVEĆIH ZABLUDA MUŠKARACA :

*- Žena manje uživa nego muškarac
*- Žene uvijek traže romantiku u seksu
*-Žene ne vole eksperimente
*- Žena mora svaki puta doživjeti orgazam
*- Žene ne mogu oprostiti preljub

Post je objavljen 24.07.2006. u 23:32 sati.