Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/riandworld

Marketing

Godišnji - napokon !!!

Eto, stigao je i taj dan, tj. stiže za koji sat. Već pomalo pakiram stvari - iako, ljetnu robicu nije baš teško potrpati u torbe - a sutra poslije posla odlazim u Umag. Srećom, glačalo i dasku za glačanje imam i tamo, tako da stvari, bolje reći ljetne krpice, sandale i natikače - doslovce trpam u torbe.
Znam da u petak predvečer ima uvijek gužve na cesti koja vodi u Istru, ponajviše ima na cesti Zagrepčana, a i stiže vrijeme smjene turista, no ne mogu više izdržati u gradu.
Iako moram priznati da mi prošli vikend nije bio loš, dapače, sasvim suprotno! Shopping s majkom (uspješan za nju, hvala Bogu, inače bi bilo jako loše po mene, vjerujte mi na riječ), kao što je većina mojih čitatelja mogla i pretpostaviti, završio je nepovoljno za moje kreditne kartice - kupila sam si jedne crne Hawaiianasice i dva topića (jedan tamnozeleni, nalik na kanotjericu s čipkom, i jedan boje breskve s vezivanjem oko vrata) u Espritu. Premda za svaki dan ljeti umjesto pudera koristim bronzer (imam već par godina za redom Chanelov Bronze Universel kojim sam oduševljena i kojeg toplo preporučam), nabavila sam si još jedan, u prahu s već montiranom četkom, svjetlucavi i više za navečer nego za dan, Lancomov "Star Bronzer", i brončanu maskaru - HR Extravagant Mascara. Dosta! Ovo ljeto, svečano obećajem pred svima, ne kupujem više ništa osim hrane i pića!!! Amen!

Subotnju večer sam provela na Korzu ispijajući koktelčiće s prijateljima, a u nedjelju smo ja i moja "Londončanka" (sjećate se moje frendice bankarice?) N., koja je btw.trudna - nosi prvo dijete (jeste li vi primjetili koliko je trudnica oko mene?!? Rogi, rogi, rogi....pljuc,pljuc,pljuc...srećom da trudnoća nije zarazna, hehehehe), bila na Trsatu, na Gradini, na koncertu Josipe Lisac. Koji je pak bio jako dobar.
A cijeli ovaj tjedan mi je nekako dobar - na poslu sve je pjesma, čak i pacijente nekako volim više nego inače ovih posljednjih dana. I ništa mi nije teško, čak ni ranojutarnje ustajanje - ma, to sigurno nema veze sa skorim nastupom godišnjeg, ma kakvi!

U subotu, za dva dana je u Umagu koncert Gorana Bregovića za koji me čekaju ulaznice, pa je zatim cijeli tjedan ATP. A nakon toga - we are sailing!!! Desetak dana, po Južnom Jadranu.
Što će, nažalost prebrzo proći - nakon toga mi preostaje još par dana čistog ljenčarenja i - povratak na posao!
Prethodno planiram još skok na Brijune, pogledati "Tesla Electric Company".

Eto, meni tri tjedna disanja punim plućima počinje sutra poslije posla. Silky ostaje čuvati kuću - hraniti će ga moja prijateljica (usput i zalijevati cvijeće) koja je svoja tri tjedna već potrošila.
Naravno, biti ću ja uvijek tu negdje, jednim okom svako malo na blogu - laptop i knjigice idu uvijek i svugdje sa mnom.
Ostajte mi dobro, želim vam jedno divno i dugo odmorno i presretno ljeto!
Čitamo se uskoro....



Post je objavljen 20.07.2006. u 23:13 sati.