Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tigysvijet

Marketing

Homeopatija



Budući da smo ovo ljeto odlučili malo poraditi na bebachu na prirodnoj bazi,
bili smo kod homeopata dr. Ratimira Šimetina u Zagrebu ... cool
jako zanimljiv čovjek ...



Evo nešto općenito o dr. Šimetinu:

CITAT
Dr. Ratimir Šimetin rođen je 6. lipnja 1953. u Zagrebu, a po zvanju je liječnik opće prakse. Njegovo zanimanje za icjeliteljske sposobnosti vodilo ga je u potragu za iscjeliteljskim energijama, koje su ga uvele u svijet okultnoga. Nakon osnivačke skupštine antropozofskog društva, tijekom lipnja 1985. godine, u Zagrebu, na kojoj je kao član sudjelovao i dr. Šimetin, izabran je za njezinog predsjednika. Posebno se posvetio homeopatskoj praksi i razvijao svoje "iscjeliteljske" sposobnosti, te preuzeo ordinaciju obitelji Župić.



Evo gdje se nalazi (adresa, telefon, karta):
http://www.antropozofija.hr/drustvo.htm



Dosta sam čitala na net-u o homeopatskim pripravcima i često sam razmišljala da krenemo sa takvom vrstom terapije,
no stalno sam prednost davala IVF-u i vjerovala da će nam kad-tad uspjeti ... nažalost, nisam imala pravo ... no


Nakon zadnje negativne Bete odlučila sam šansu dati majci prirodi i pokušat sa prirodnim pripravcima, a to mi upravo homeopatija i nudi.



Krenuli smo sa injekcijama Neysexana koje u sebi imaju neki sastav koji potpomaže poboljšanju spermiograma, a također smo oboje dobili i neke homeopatske kuglice, uglavnom za psihu i protiv stresa, jer dr. homeopata smatra da je glavni uzrok nezanošenju loš spermiogram.
Ah, osjećam se opet kao na samom početku smokin ... tempirani odnosi, praćenje ovulacije, pijuckanje vitaminčića u obliku kuglica ... smijeh ... mislim, sve smo mi to već prošli, ali sada glavni naglasak stavljam na te injekcije od kojih očekujemo jedno "malo čudo" ... wink ... nadam se da ćemo ga i dočekati ... mah ... zapravo, nemamo šta izgubiti, samo dobiti ... thumbup

Post je objavljen 20.07.2006. u 18:40 sati.