Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/brboro79

Marketing

ahčo

Bila je to još jedna u nizu klanjam se s dubokim štovanjem uz naše isprike jer mi smo svijesni kako vam dugujemo novce, ali prije nego što ih vratimo moramo napraviti kolegij na kojem će se sastati naš direktor i šefica računovodstva. Na sastanku će se popiti kava i točit će se viski. Nakon napornih pregovaranja o tome da li platiti nekih par sto kuna nekome koga su zavlačili pa skoro godinu dana.
Ako je bio pušač do sad onda neka se strpi još malo. Nekom malo, a drugom puno.
Zavukli me još malo pa rekli neka se javim sutra i saznam kako se riješilo pitanje njihovog duga prema meni.

Bio za vikend na koncertu, a naravno prije koncerta se trebalo malo natankat hladnom cugom. Naravno pilo se u prirodi, praznu ambalazu je trebalo odložit u smeće, no kante su bile pune, ali redovno pregledavane kako bi se iz njih izvadila ambalaža. Kad sam bio skoro pri kraju ispijanja pojavio djed mraz iz šume. Izronio je natovaren svojom teškom vrećom na ležima, u biti su bile dvije vreće, jedna vreća je zveckala dok je druga podmuklo lupala.
Kad sam ispio limenku, djed mraz se tempirano pojavio blizu mene, spustio je vreće na pod i jednu vreću širom otvorio te ju tako držao.
Zauzeo sam poziciju i izbacio limenku koja je pogodila koš, uz laganu pomoć table, odbila se od čela djeda mraza uz lagano zašpricavanja ostatkom tekućeg hmelja.
Rekao je hvala.
Udarac u čelo praznom limenkom vrijedi svih 50 lipa.

Post je objavljen 20.07.2006. u 15:01 sati.