Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/tkoludtajvidi

Marketing

Moji su drugovi biseri rasuti zauvek

Ljeto, mnogima the nice time of year, a opet nekima je draža zima, dok oni tamo neki mrze oboje. Zašto?
Zima... škola... malo praznika, al opet, društvo se razleti na skijanje, ostatak nikad ne ide van jer je hladno, nema druženja preko dana, uglavnom sux big time. Ljeto... nema škole... društvo raštrkano po cijelom svijetu, ostatak ide van samo navečer i to uglavnom do 12 (klinci khm) a prek dana nemreš niš jer je prevruće. Dobro postoji i bazen, al kaj kad nitko nema stalan prijevoz do njega, osim nas par koji imamo motore i onih starijih s autima, a opet jedino što ja radim an bazenu je plivam i tu i tamo igram odbojku. NO FUN. I kada vam glavnina društva ode, više nemate volje za druženjem sa tim ostatkom! Ali, ako se dobro snalazite s upoznavanjem, eto vam novog društva (kojeg ćete vjerojatno za par tjedana zaboravit... čim odete na more). Eto i ja sam našao novo društvo, i čudim se... pa di ste vi bili do sada? Jako će mi faliti sada kada 1.8. odem na more. I tamo ću nać novo društvo (zapravo staro... jer se dugo znamo ali ih nisam vidio 2 godine pa... ispade isto). I opet sam happy.

Dakle, koliko mi grupa, društva ili zajednica mjenjamo po mjesecu? Jeli to kao redovita izmjena čarapa? Dakle mi smo ovisni o "čistim" društvima koje ne poznajemo? Ili smo to samo mi pojedinci takvi. Ostali su zaluđeni iluzijom savršenog društva u kojem su, svi smo bili, dok nam nisu okrenuli leđa. E onda mjenjamo društva.

Može li se bez društva? Pa... neznam. Ja sam društveno biće koje teži samoći, a opet moram imati nekoga uz sebe s vremena na vrijeme. At least a friendly voice. Al ne onakav koji glumi facu i nabija me iza sebe. Ja ne trebam takve, al takvi su mi uvijek u okolini i što ja učinim? Ignoriram.

Ignoriranje je odlična vještina, rješava vas stresa i opsesija. Samo što vas može koštati propuštanja važnih informacija, a u današnje vrijeme tko nezna informacije... nije živ, nije popularan, nedostaje mu društvo.

Društvena igra, pojam u kojem se svi zabavljaju, ali na kraju netko pobjeđuje a ostali gube. Ali nije važno pobijediti, važno je kako si odigrao utakmicu. Bullshit, rezultat je taj jedini koji se na kraju gleda. Mada sam dao glupi primjer, al onaj koji stalno pobjeđuje postane vođa društva. A neki će biti ljubomorni i mrzit će ga, drugi će bit poslušni, treći će opet biti protiv ali samo zato što su buntovni i boli ih ona stvar za sve. Ali to je u tako malim razmjerima da se to ne osjeti. Ali kad se gleda npr. cijela država, ovo je već sve klimavo i razjebano. A te vođe da nema, sve bilo kul. Bili bi jednaki u društvu.

Hoće li se onda društva mjenjati? Neće, jer sve ostaje u krvi ili bar podsvjesno (jedno jače od drugoga i obrnuto). A što se vođa tiče, FU! Ako si faca ne kontroliraj...

A mi ostali nađimo si bolje društvo ako želimo preživjeti :) (damn kako mrzim one gore smajlije). Zaključak... bez zabave je preteško živjeti, a bez društva nemoguće (što sam ga sad nasrao... ah već će se meni vratiti kondicija za pisanje postova... žao mi je zbog ove gluposti napisane, bit će bolje... od ponedeljka :P).

Hate the pozere.
Debeli precjednik - my own thing

you know the truth and you're placing demands
how to sound? what to eat? what to wear?
which places to go?
you're the one to know
what is cool, where should all the punks go
you're preaching today what punks should obey
but tomorrow you'll be so ashamed that you were a punk
but now you are the one acting drunk
and if one is not with you than he must be a fool
because nobody is more punk than you!

i won't act the way told me
even if it costs me the names you'll call me
i've got nothing to prove to you
because you are nothing but a fool
according to you, you always know so much
and everything you touch turns into gold
you're in control
truth is you are nothing in the real world

you are walking around playing "godfather punk"
you think you're someone but you're just a scum
and i'm doing my thing and you won't change me
i won't compromise, not a bit
i know why i'm here
because this music is true so fuck you

Post je objavljen 20.07.2006. u 14:37 sati.