Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blackvampire

Marketing

Gleda djed unuka kako surfa satima na racunalu, pa mu veli: Djete drago, danima ziriš u taj ekran, život i mladost prolaze mimo tebe. Kad sam ja bio tvojih godina odem s deckima u Trst, upadnemo u kupleraj, ševimo tri dana, pa se sjurimo u najbliži bar, popijemo sve što ima, ispišamo se na šank, prebijemo barmena što pravi probleme, vratimo se doma puni doživljaja, a ti samo sjediš i gledaš. Zamislio se unuk, cini se da djed ima pravo. Okupi ekipu, i u Trst.Vratio se zamotane glave, plavog oka i slomljene ruke. Djed: Što je bilo? Unuk: Prebili su nas i još imam tri godine zabrane ulaska u Italiju. Djed: Pa, s kim si to išao? Unuk: S Generalturistom. Djed: E, ja sam išao s partizanima!!!



Teta u vrticu pomaže obuti cizme djetetu, koje je pitalo za pomoc. On je gurao, ona vukla, a cizme nikako na noge. Kad su obje cizme bile navucene na jedvite jade, teta je bila sva u znoju. Skoro se onesvijestila, kad mali rece:- "Teta, cizme su na krivim nogama" I stvarno, bilo je tako. Nije bilo lako ni skinuti cizme, a kamoli ponovno ih navuci. No, na koncu su bile cizme svaka na pravoj nozi. Mali tada objavi:- "To nisu moje cizme". Teta se ugrize za jezik da ne bi zavrištala.- "Zašto mi to nisi prije reko?????!!!!" I uz napor mu ponovno izuje cizme. Tada mali nastavi:- "Cizme su od mog brata. Mama ih je dala meni." Teta nije znala da li da place ili se smije...Nakon novog navlacenja cizme su ponovno bile na nogama. Teta tada upita:- "A gdje su ti rukavice?" Djecak odgovori:- "Pa, ugurao sam ih u cizme ..."


Znam da sam ukrao viceve,ali su vicevi stvarno zakon!Nije bilo namjerno nego sam samo htio da to vide i oni koji ne iddu na tu web stranicu.

Ispričavam se.

Post je objavljen 19.07.2006. u 10:04 sati.