Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cool4

Marketing

Hello ljudiiiiiiiiii...

e bok ljudi. kak ste?? ja sam loše, po cijele dane se dosađujem, nešto jedem i gledam tv. tako mi je dosadno, ali imam svoj komp. komp je moj navjerniji prijatelj, uvijek je uz mene kad mi je boooring. tnx komp. u ovaj petak (14.07) sam bila u zagrebu u šopingiranju. svašta sam si kupila. u subotu mi je sestrična imala doma tulum za 18. rođendan. moja sestra i moj buraz su išli i bilo im je zakoon. ja sam isto bila pozvana, ali nisam išla zato što su tamo bili svi neki koje nepoznajem i tako... bilo pa prošlo... mislim da idem na more 04.08., ali nebiiiiiii. tako mi se neda ići. a možda i nebudem išla, a male su vjerojatnosti. ispričavam se svima koji bi željeli ići na more svom snagom, a ja imam priliku i odbijam ju. baš sam malo glupa. ali kaj češ, takav je život, čupav i dlakav (šala mala).
kao što vidite stalno, dodajem neke nove gluposti na blog. evo upravo sam dodala u desni box, dvije nove pjesme. ne-yo - sexy love i danzel ft. dj frank - my arms keep missing you (ovo vam je zakooon pjesma). dodavat ću ja još pjesma. maknut ću ovu pjesmu od rihanne u prošlom post. dojadila mi je. stavit ću neku novu. možda ovu od danzela- my arms keep...
kaj još ima. a, da u galeriju predložaka sam dodala dva nova predloška...
svake večeri gledam kevina hilla i seinfeld-a. baš su super.
šta da vam još kažem. ništa. sad idem. pozdrav

klikni OVDJEEEE i download-aj jednu power point prezentaciju. stvarno ćete se iznenadit. obavezno ju skinite i u komentarima mi napišite reakciju, kad ste pogledali skinuti power point. tnx (vjerujte mi iznenadit ćete se)

evo vam neke izreke (obavezno pročitajte):

Prijatelj je onaj koji zna sve o tebi , a i dalje te voli.
Govoreći o drugom najviše kažemo o sebi.
Nitko nikome ne može natovariti toliko muka za vrat koliko čovjek sam sebi.
Par savjeta kako izgubiti prijatelja : 1. Ako želiš izgubiti prijatelja, posudi mu novac . 2. Ako želiš izgubiti prijatelja , pričaj s njim o politici.
Neka vjera u Indiji dozvoljava laganje samo u dva slučaja : kada treba spasiti ljudski život, i kada treba dati kompliment ženi.
Bog čuva djecu i lude.
Nikad ne slušajte one koji loše govore o drugima, a dobro o vama.
Genij je jedan posto nadahnuća i 99 posto znoja.
Glupan koji je postao svjestan da je glupan nije više glupan.
Petnaest minuta prije svoje smrti još je uvijek bio živ.
Lijepi su lijepi samo zato jer su okruženi ružnima.
Čovjekov život se može podijeliti u tri razdoblja:
"Moj tata je jači od tvog tate",
"Ali tata, ne shvaćaš ti to",
"Moj tata je uvijek govorio..."
Slava je otrov koji treba uzimati u malim dozama.
"Na primjer" nije nikakav dokaz.

i to je to...


Post je objavljen 18.07.2006. u 18:50 sati.