Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cnn

Marketing

Program za 21. stoljeće

gnews.blog.hr

1. Pravo u stvarnost ( znaci lopovi i saucesnici u zatvore.Koristiti iskustva SAD-a za kojima zaostajemo 90. godina, pa iz tog vremena primjeniti istragu protiv lopova, kao oni protiv Al Caponea. Nikad nije ulovljen sa revolverom u ruci, ali je porijeklo imovine bilo dovoljno neobjasnjivo da se skine drzavi sa kicme)

2. Zene uvrstiti medju ljudska bica ( krajnje je vrijeme, ne zato jer ih ima 51-52%, sto sluze kao boks vreca balkanoidnim primatima od ureda predsjednika drzave, do lokalnih pijanaca, vec stoga sto je to zajednicki interes i dokazano su sposobne. Nikakav machizam i eliminacija 52% stanovnistva zbog patrijahalno seljacke patetike)

3. Otkloniti vladavinu mediokriteta reformom glasackog prava ( kad se zna da imamo 7% visoko obrazovanih i 50% sa nezavrsenom srednjom skolom, onda je jasno zasto ove aktuelne stranke uspjesno prodaju ovako plitke i prozirne demagogije.Reformom bi zabranio pravo glasa po bioloskom nacelu "imam 18 godina" i uveo nuznost za status glasaca od minimalno zavrsene srednje skole i obaveznog 1-dnevnog tecaja o tome sto je interes glasaca, od kud se placaju politicari i koja su njihova Ustavna prava u odnosu na sve druge i sl. Jer cekajuci da
se gomila educira, razbjezati ce se svi sa malo soli u glavi koji ne nalaze zadovoljstvo u zgrtanju € na racun devastiranja drzavnih resursa i polupismenog puka)

4. Uvesti teritorijalna podrucja drzavnog trajnog interesa ( one stvari koje se NIKADA ne prodaju nikome iz inozemstva. Istovremeno se strogo nadzire njihovo gospodarenje. To su npr. izvori pitke vode, energetika, telekomunikacijska infrastruktura, more, sume, ekoloska pitanja i sl.)

5. Uvesti strateska podrucja drzavnog trajnog interesa ( znanje, ucenje, edukacija, znanje, znanje, znanje... Neobrazovani nas nikud nece odvesti.Stovise, lak su plijen pokvarenih demagoga.A za preventivu od takvih, slijedeca tocka)

6. Nacelo kvalificiranosti i odgovornosti u javnom sektoru ( znaci tko je dipl. teatrolog kao Sanader, ili nema pojma o stranim jezicima kao Suker, ne moze biti predsjednik Vlade ili ne daj Boze ministar gospodarstva.O tome da nikad u zivotu nije nista konkretno radio kao Racan, da se i ne govori. Jer ispada da svatko moze sve i da su svi strucnjaci opce prakse. Ali ta gospoda ipak kad se razbole ne idu veterinaru nego lijecniku. Stoga nas ne trebaju nagovarati suprotno. Princip vrijedi za sve djelatnosti, kao i transparentnost i odgovornost za postignute/nepostignute rezultata rada)


Post je objavljen 18.07.2006. u 10:50 sati.