Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aragorn

Marketing

Quo vadis.....svijete moj?!

Ajme meni kaj sve neću danas čuti?!
Prvo onaj mali seronja koji se naslikavao sa slikama svog vjenčanja po svim novinama, a onda se isto naslikavao sa svojim samačkim životom i rastavom izjavi "Potrošit ću 100.000,00 € za sedam dana ljetovanja"
Wtf! Kretenčina - u zemlji u kojoj 80% stanovništva ima manju plaću od prosjeka koji je mizernih 4700,00 kn iliti 645,00 € on izjavi nešto takvo i zaboli ga jedna stvar. Naravno da ga zaboli kad on te novce nije zaradio, kad nije prolio ni kap znoja za njih - osim kaj se oznoji sunčajući se na jahtici koju miu je kupio tata, stric, deda ili tko zna koji u toj veseloj familiji. No da je kojim slučajem morao sam doći do tih novaca, osjetiti što znači tih 100.000,00 € onda se vjerojatno ne bi hvalio time po novinama.
Ljudi Božji to je 155 prosječnih plaća!! Znači nemojmo jesi, ni piti, ni srati, ni grijat se, ni hladiti, nemojmo kupovati odjeću, a ni obuću, nemojmo živjeti....i tako 12,94 godine pa ćemo moći i mi u novine sa izjavom da ćemo potrošiti 100.000,00 € za tjedan dana ljetovanja!!!
Pas mater! Taj tip nema ni 24 godine...jadan! Vjerojatno je pola svoga života proveo kako sam gore opisao rolleyes

Nizozemci!
jebala ih njihova demokracija i liberalizam. Umjesto da zatvore budale kojima je pala na pamet ideja da osnuju stranku pedofila, oni im to dopustili. Bolje da ne velim kaj mislim o takvoj naciji! Uh, ako da smo mi bolji! mad

Neću dalje jer sam očito nabrijan....

Post je objavljen 17.07.2006. u 20:50 sati.