Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mama44

Marketing

KONAČNO INTERNET!!!

Malo reklame.
Restoran "Rivica" u svom sklopu ima mjenjačnicu, a od danas i Internet caffe.Ne jedan, nego DVA (brojkom : 2!) prekrasna kompjutora.Sistem uporabe je kupovanje koda koji traje 60 minuta, po cijeni od 20,00 kuna, s tim da se može koristiti u više navrata, koliko je i kako ljudima potrebno.
Eto, toliko o tome.Da ne kažem koliko su mene usrećili, u popodnevnoj pauzi kad nema posla mogu malo probauljati...ah, mama, ti i tehnologija...

Ne smijem se previše zadržavati, nije zgodno da ljudi gledaju kako se ja zabavljam u nedostatku nekakvog pametnijeg posla...ali, ruku na srce, onako iskreno...e, baš mi je dobro došlo!!

I sad kad pomislim na priču o mom "Tisku"...kad usporedim limeni kiosk bez struje, koji, uzgred i nahero stoji, sa ovim prostorom, klimatiziranim, sa najljepšim pogledom i na najboljoj poziciji u Njivicama...stvarno, dok ne probaš loše, ne znaš cijeniti dobro.Aja ovo zbilja cijenim.

A propos "Tiska"... konačno sam danas uspjela iskamčiti papire, radnu knjižicu odjave i slično...prestala sam raditi 30.06., odjavili su me tek 14.07., obećavši da će me nazvati kad to učine, ali nisu...pa ni danas ne bi bila dobila, jer je odgovorna osoba bila na terenu, međutim, uspjela sam.

Na Krku je poprilična gužva.Sinoć je oko 7 sati kolona za most bila do ulaza u Kijac, išla sam u Malinsku, a doma se vratila preko Čižića, na Omišalj, pa u kontra smjeru do Njivica...koliko je trebalo vremena za doći od Njivica do tog mjesta, dakle nekih pet kilometara, kazuje to da sam došla do Malinske, obavila dućan,fotografa, krenula natrag, čekala na raskrižju dobrih desetak minuta da presječem put, i na kraju po šumskom drumu, doduše novoasfaltiranom, došla do Omišlja, a usput i stala jer je neka budala autom udarila mladoga srndaća...kako je vozio nije ni čudo, a nije ni stao, nego ga je valjda cura natjerala da se vrati, jer je bila jako bijesna i nije uopće htjela s njim saobraćati.Nisam izdržala, rekla sam mu da pravi pizdarije po cesti i neka zahvali Bogu da je bio srndać a ne neko dijete...nije se suprotstavljao, valjda je i on bio svjestan gluposti koju je napravio.

U glavnom, kad smo izašli iznad Dine, taman smo susreli moju sestru koja je istovremeno kad i ja za Malinsku, krenula u smjeru Rijeke...Stvarno mi nije jasno što su mislili postići sa naplatom mostarine u jednom smjeru, kao "radi bržeg protoka vozila" pri izlasku sa Krka...naravno, izlazi se kroz četiri rampe, ali se onda opet sve stapa u jednu traku...pa se mora priključiti na magistralu...a policije, naravno, nikad nigdje...ah, što ćeš, uvijek isto...

Eto...ovdje tiha misa, nigdje zainteresiranih...ako uspijem do 10, probat ću malo probajzati (koja mi je to riječ?!) po vašim blogovima, ali ne držite me za riječ...

Naravno da vas svih puno pozdravljam, jednoga malo više, ali bez ljubomore,molim lijepo...šalim se...



Post je objavljen 17.07.2006. u 18:49 sati.