Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirta9

Marketing

Pjesma broj devet

Mary goes to Jesus... Kada sam prvi put gledala Pasiju, ostala sam duboko potresena u dijelu kada Marija trci Isusu i melodija koja prati tu scenu je toliko njezna i snazna i imala sam osjecaj da se nesto u meni prelomilo. Isus je tada zagrlio kriz i rekao- `Evo Majko, sve cinim novo.`

Slusajuci mp3 u avionu, bas negdje iznad Atlantika primjetila sam da pjesma broj devet sa soundtracka Pasije nije snimljena.Bilo mi je jako zao. Dok ucim,cesto slusam glazbu, i nedostaje mi pjesma koja je trebala biti u mojoj kompilaciji.

Prije nekoliko dana, nakon nekoliko sati ucenja za ispit, izasla sam iz knjiznice noseci u ruci pregrst knjiga i dvije velike biljeznice. Bilo je suncano nakon par oblacnih dana. I dok sam prolazila kraj velike fontane srela sam Jima Caviezela. Jako drag i simpatican covjek. Saznala sam da smo kolege na fakultetu. U svakom slucaju jako ugodno iznenadjenje i zanimljivo da smo se susreli bas kod velike fontane u kojoj se zrcali freska Isusa koja se nalazi na prednjoj strani Hesburgh Library. / na slici /

Image and video hosting by TinyPic
This is everlasting life, that they may know thee, the only true God. ( Iv 17,3 )

update

Kao i sto ste vi u komenarima rekli, scena susreta Isusa i Marije je ostavila snazan dojam i na mene. Nesto sto me je duboko dotaknulo i promijenilo misljenje prema krizevima u zivotu koje uvijek nosim sa ljutnjom i dubokim nezadovoljstvom. Isus je svoj kriz zagrlio jer po njemu smo spaseni. Krizevi nas preobrazavaju samo onda kada ih nosimo s ljubavlju, tek onda nas mogu povesti u nesto novo.

Jucer u razgovoru s Jimom, pricala sam mu o toj sceni i sve ovo sto sam sada vama rekla.
Pazljivo me je slusao i rekao: "Thank you for telling me this. It means a lot to me." Zatim me je zagrlio i jos nekoliko puta ponovio: "Thank you." Ispricao mi je kako je nakon uloge u Pasiji, njegov zivot potpuno promijenjen i ispunjen.





Post je objavljen 16.07.2006. u 21:16 sati.