Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seks17

Marketing

Evo i malo poza....

OPUŠTANJE PARTNERICE

Poza koja je udobna za glavu i vrat partnerice, također omogućuje udoban položaj bokova što rezultira bržim uzuđenjem i većim zadovoljstvom kod žene dok joj partner jezikom i usnama istražuje unutrašnju stranu butina i njezino međunožje.
Ako vam je partnerica neiskusna i teško se opušta ovo je poza koja će joj omogućiti da se brže opusti jer joj daje kontrolu i moć koja je većini žena bitna dok su još neiskusne.


Image Hosted by ImageShack.us


POZA-ULAZ STRAGA

Poza kod ulaza straga partneru dopušta slobodu micanja tako da ako mu dosadi može sasvim lako otići po piće. Šalu na stranu, kod svih poza kod kojih muškarac ima slobodu pokreta bez većeg fizičkog naprezanja rezultira sa više energije i žestine i naravno trajanja samog čina.
Na žalost, većina žena postiže orgazam samo direktnom stimulacijom klitorisa, pa je ova poza samo za odmor i malu promjenu.
Naravno, ova poza dobra je za muškarce koji ne žele svršiti u partnericu, pa im omogućuje laku kontrolu pokreta i prekid u pravom trenutku.

Image Hosted by ImageShack.us

DOPUŠTANJE PARTNERICI DA VODI

Poza koja dopušta partnerici da ga vodi dok istodobno sebe stimulira po klitorisu. Muškarac u ovoj pozi može uživati u lijepim grudima svoje partnerice i namještati se dok ona vodi igru. Od njezine dobre volje ovisi koliko će trajati njegova agonija u iščekivanju orgazma. Zato oprez pazite da ne nađete partnerice sa sado sklonostima


Image Hosted by ImageShack.us

PROMJENA

Položaj koji ženi dopušta da ga vodi dok istodobno sebe stimulira po klitorisu. Za muškarca, osim neudobna položaja, nikakve posebne koristi. Zanimljivo je ženama držati noge u zraku, ali koliko god to bilo dobro ova poza ne pruža neko posebno zadovoljstvo osim za promjenu i zabavu. Kako god se postavili one uvijek nađu način da su u plusu...

Image Hosted by ImageShack.us


ŽESTOKI ORGAZAM

Potpuno odmaknuti od kreveta, partneri mogu udobno kontrolirati pokrete-dobro za jedne i za druge. Muškarac može koristiti ruke za stimulaciju partneričinog klitorisa, ali glavna prednost ove poze za muškarce je gledanje iz blizine kako ulazi u partnericu. Uzbuđenje jednog parteta stimulativno je za drugoga pogotovo ako mu to vidi u očima. Iako je poza koja ima ograničen manevarski prostor upražnjavanje iste rezultira žestokim orgazmom stoga je preporučamo.


Image Hosted by ImageShack.us

POZA KOJA DAJE POTPUNU SLOBODNU PARTNERICI

Poza koja daje potpunu slobodu partnerici, lagana za namještanje nad parterom i pruža mogućnost kontrole penetracije. Muškarac je pod pravim kutom i potpuno je opušten. Kako kod ove poze nema direktne stimulacije klitorisa taj dio je ostavljen na izbor partnerici.
Partner može slobodno ruke staviti ispod glave, čak mu je takav položaj udobniji od držanja partnerice.
Poza za prave muškarčine jer žene postoje da nam služe i zadovoljavaju, a ako one nesto hoće pa ko im brani da to urade same...

Image Hosted by ImageShack.us

DUBOKA PENETRACIJA

Zanimljiva poza... penetracija koja se događa pod ovim kutom duboka je i usredotočena na G - točku. Takav položaj pobuđuje pojačani osjećaj ugode zbog famozne G - točke. Naravno ovom pozom se bave znalci koji poznaju tijelo svoje partnerice te imaju dovoljno strpljenja za istraživanje i podizanje sex zadovoljstva na neke veće visine.
Oni koji su još nestrpljivi da se što prije nađu između butina svojih partnerica neka je ostave za vrijeme kad veza uđe u fazu ležernijeg pristupa sex-u.
Teško muškarcima ako žene požele da samo tražimo g-točku jer dok je nađemo...

Image Hosted by ImageShack.us

MISIONARSKI

Poza je stari dobri misionarski položaj koji dopušta gornjem dijelu tijela da se podiže zbog ljubljenja i lakšeg držanja koljena kraj glave.
Naravno imati na umu opaske kod prethodnih poza pogotovo o veličini penisa i razgibanosti partnerice.
Muškarcima poza odgovara zbog više razloga, a ženama prvenstveno zbog bliskosti koju preko poljubaca i pritiska tijela intenzivnije osjeća sa partnerom.
Hm koliko je muškarcima do bliskosti a koliko do same radnje ostaje vječno pitanje.....

Image Hosted by ImageShack.us

PENETRACIJA STRAGA
Naslonjen na krevet, partner može koristiti ruke pri penetraciji straga, ali nije baš previše udoban, tako da se preporuča samo za promjenu, ali ne i sa ciljem postizanja orgazma jer bi moglo potrajati, a parterica bez stimulacije klitorisa rukom teško da bi doživjela vrhunac. Pristup sa leđa daje vam moć pa oni koji imaju manjak samopouzdanja ili su sramežljivi nek je slobodno koriste.
Najbolja strana ove poze je izbjegavanje gledanja lica partnerice... da jasno mi je da je ovo izrazito šovinistička primjedba, ali moramo priznati da ne idemo uvijek u krevet sa misicama.. katkad nas privuče samo guza, a ostalo je.....

Image Hosted by ImageShack.us

POZA SA DUBOKIM ULAZOM STRAGA

Poza sa dubokim ulazom straga sa podignutim bokovima. Izvodi se na krevetu, podupirući se koljenima - dobra poza za promjenu u toku sex-a, daje jedan perverzan ton samoj radnji i omogućuje dominaciju muškarca nad ženom.
Kako je najveći seksualni organ u glavi ova poza je da se začini ustajali sex život jer otvara mogućnost za razne izmjene i dodatke bilo fizički bilo verbalno tijekom sexa.
No dobro, i guza je sasvim poželjna meta za gađanje u ovoj pozi...

Image Hosted by ImageShack.us

POLOŽAJ KOJI DOPUŠTA GLEDANJE U LICE
Položaj koji dopušta gledanje u lice, sa potporom koljena koja pruža lakoću kretanja. Relaksirajući položaj za muškarce koji se umore nakon prethodnih radnji ili im odgovara dominacija partnerice. Za žene odgovara iz nekoliko razloga - glavni je taj što kontroliraju svoje pokrete i točno znaju što im odgovara bez grešaka (nešto slično je kod samozadovoljavanja).
Psihološku želju za dominacijom koju ženama pruža ovaj položaj nećemo detaljnije elaborirati, to ionako osjećamo u svakodnevnom životu.

Image Hosted by ImageShack.us











Post je objavljen 16.07.2006. u 01:57 sati.