Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/theprincessdiary

Marketing

Zašto Dino rađa ako je Goran karan?

Goran Karan rođen je 2. travnja 1964. godine u Splitu.

Image Hosted by ImageShack.us

Goran Karan mi je najbolji pjevač na svijetu. Ima tako supač glas i prezgodan je. Ima najlijepšu kosu zbog čega je i dobio ulogu u mjuziklu ''Kosa''. Ima definitivno najbolje tijelo od muških pjevača na našoj estradi. On mi je savršen. Evo vam i neke činjenice o njemu:
Početkom se počinje baviti glazbom u grupama “Epicentar”, “Zippo”. Godine kao vokalni solist “Big Blue” dobiva nagradu za godine “Priznaj mi”. Iste godine dobiva “Sarajevski krug”, izdani su na hrvatskom i engleskom jeziku, uz mnoge koncerte u Državama.
Početkom 1997. godine Goran Karan započinje solo, a već 1998. osvaja “Zadar-fest” s pjesmom “Kazna mi je u Beču'' te nastupa u glavnoj muškoj ulozi u mjuziklu “Tommy itd''.
Goran je karan s proslavljenim splitskim skladateljem Zdenkom Runjićem. Ploča je bila platinasta. Iste godine on pobjeđuje na najprestižnijem hrvatskom festivalu “Melodije hrvatskog Jadrana” s Runjićevom pjesmom “Prozor”. U anketi je na festivalu u Puli.
Prestižna diskografska nagrada “ 2000” pripala mu puta za “Najbolji zabavne”, za “Najbolju mušku” i “ suradnju” (duet s).
Za novu diskografsku srpnju 2000. godine Karan izdaje promotivni singl s pjesmom “Ja”, s kojom nastupa na festivalu “ hrvatskog 2” i osvaja nagradu “ galeb”. Krajem srpnja 200. objavljuje s kompozitorom Zdenkom ekipu suradnika kao i na prvom albumu.
Iste godine će nastupit će na “Zagrebfestu” po Slovačkoj. U planu je i turneja.

Za sve informacije molimo obratite se izravno na Cantus.
HDS - MBZ - Cantus akademija - Tamara Obrovac - Zagrebački kvartet
Design & software BrukArt

Vicevi o Goranu Karanu





Post je objavljen 15.07.2006. u 18:24 sati.