Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mayaaa

Marketing

Alooooooooooooooooooooooooo

PISAT ČU VAM SPORO,JER ZNAM DA SVI SPORO ČITATE!!!
Pa de ste mi vi. Znam da se dugo nisam javljala,ali sad napokon imam prilike. A šta da vam kažem,radim u Unionu(na trnju),to je za one koji neznaju trgovina s,u mom slučaju,mješovitom robom. Imate ih po cijelom Zagrebu,ali nisu uočljivi. Dućan ima s kupa sa skladištem jedno 40 kvadrata. Nema više,nema teorije. Šefica mi se zove Višnjioca i ponekad mi ide na kurac. Imam mi preblagi glas nekako. I kad se dere na mene ja joj se počnem smijat u facu I nakraju se nas dve smijemo. Najbolje mi je kad mi kaže “Maja,ljuta sam,svi me jako ljute”
Ona meni to tako glupo kaže da ja nemrem a da se ne počnem smijat. Šefica mi ima 30 god I več je oženjena. Ja joj nebi nikad dala 30,jer zgleda bar 5 god mlađe. Druga kolegica je Marina,ja sam za nju brijala da ima maximum 20 god,da bi na kraju ispalo da ima 30 god isto kao i šefica.
Sad dosta o njima.
Na poslumi je tako tako. U 9 dana ja sam samo jednom došla na vrijeme u sekund,a dvaput sam došla 10 min prije,kad bi i trebala dolazit. Sve ostalo sam kasnila. Največe sranje od svega je što se svako jutro osim nedjelje dižem u 5 ujutro. Ipak radim od pol 7,a tam trebam bit u 6:20.
Užaaaaaaaaaaaaaaaaas!!!


Inače u životu uživam,samo kaj me starci jebu u zdrav mozak. Neda mi ih se više trpit,zapravo samlo starog. Sa starom moj odnos postaje sve bolji. Neznam kaj se događa,ali ona mi postaje poput starije sestre. Mislim malo malo me žica upaljačem,pa neki dan ja idem doma,bila sam vani,I ona mene nazove I pita me jel imam cigarete! Ja reko imam ti još 4 komada,ajd dat ču ti. Mislim nesmijem pred njom pušit,ali zna ona da ja pušim. Tako mi je super što mi se poboljšo odnos sa starom.


Spremam se s ruljom bar već mjesec dana da čemo otić na bazene I nikak da odemo. Pa popizdit ču. A ja bi se samo malo htjela sunčat. To nije fer,a neda mi se ić solo. Zabavnije je u ekipi.


Sad sam vam napisala nekoliko kolko tolko pametnih stvari I sad mi se više neda pisat.

Šaljem nejveču slinavu pusu bez zuba svima koji čitaju moj blog. Ja se nadam da čete ostat vjerni uz mene I moj blog i da čete ga komentrat. Svima ču se javit. Idem ja sam objavit ovaj post,pa vam se javim još koji dan! A sad ja odoh malo van u život,ipak je subota!

P.S. pozdrav leni(nadan se da čemo skoro na kavu)
I naravno pozdravljam i jukičku i žibaklicu i hrca i denija i magalecku,ma sve,a posebno rencija kojem je sutra rođendan(16.7.)

Post je objavljen 15.07.2006. u 16:05 sati.