Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/magarcicmali

Marketing

Hoće li itko ovo pročitati...??

Pa eto, duugo duugo nisam ovdje bio, iako bih tu i tamo virnuo na blogove nekih dragih osoba (Jasna, Konj, Helix..), a moram priznati da sam se jedva sjetio user name-a i passworda. Inače, dosta toga se promijenilo u cca 10 mjeseci koliko me nije bilo. U biti ono najbitnije koje me i udaljilo od svega još uvijek stoji i stalno se nešto čeka. Inače sam promijenio dva posla, a i bio nezaposlen cca 3 mjeseca. Neke dobre poslove greškom odbio. loše prihvatio, vrhunske ispušio u zadnjem krugu i sad sam se smirio u "državnoj" (ustvari gradskoj i županijskoj - dijelom) firmi i osjećam se kao u vremeplovu. Nakon cca 4 godine rada u trgovini, jurcanja po terenu, ispunjavanja planova, računanja provizija, rada po brdo sati dnevno, ne imanja godišnjeg - došao sam u nešto sasvim drugačije. Ovdje sam sa punih 36 godina "mali" (a u nekim su mi firmama otvoreno rekli da sam prestar - kakav apsurd), radim 8 sati i ni minute duže, imam pravo na godišnji, sve silne Božićnice i slične izmišljotine (btw. to u životu nisam vidio) i nemam čak ni komp, a o internetu da ni ne govorim. Jedino je loše što i primanja prate sve navedeno no za razliku od drugih bajnih firmi ovdje su sigurna i redovna.
Osim posla sam se i preselio i adaptirao stan i stuk'o svu siću koju smo godinama štedjeli, a nismo napravili ne znam što...ali sad smo bar u svojem stanu tj. bit će naš za cca 29 godina...
Dijete raste uz sve ono što njegovo odrastanje i nama nosi. Non stop smo ili na moru ili na bicikli, a sad spavamo. Mama je išla na Sardinasa pa sam se sjetio da i ovaj blog postoji. Ukoliko uskoro u firmi (a trebao bih) dobijem komp i net imat ću fakat vremena za piskaranje i traženje magaraca pa ćemo se čuti. Naravno, ako budem osjetio potrebu... Za sad veliki pozdrav..
Skoro sam zaboravio... prestao sam pušiti...traje već tri mjeseca...nakon 22 godine... očekujem pohvale (Just kidding)


Post je objavljen 14.07.2006. u 23:04 sati.