Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/skrotum

Marketing

BREAKING NEWS: Stepini dobrovoljci Vojske Svetog Save u Libanonu!

Ceneni djaneri...

Prvi privatni avion se spustio u Bejrutsku vazduhoplovnu luku te su se nase dobrovoljacke trupe iskrcale u Srpskom Libanonu.

Prvi dan smo uspostavili kontakt s nasim pionirskim borcima protiv jedudomasonske masinerije putem satelitskog tanjira i video linka.

Saznali smo da su nasi diverzanti vec u Jerusalimu samo sto zidovski placenici s CNN-a ne zele da emituju snimak gde se jasno vidi da je centar Jerusalima vec Srpski!

Medju privima koju su stupili na sveto srpsko tlo bili su Red Leader, ledd, Rospaya, Enigma te Uzoriti Vitez Pharcyde!

Danas su krvolocno-kukavicke picke iz jevrejske armije i vazduhoplovstva napali jedan poljoprivredni kombajn u vlasnistvu libanonsko-srpskih seljaka na jugu Libanona. Nas poljoprivredni kombajn je uzvratio vatru te oterao bezbozne jevreje natrag u okupirani Srpski bliskoistocni trokut...

Takodjer je napadnut i avion u vlasnistvu Sirije koji je prevozio putnike, turiste koji su bezali zbog kasapinskih napada iz vazduha od strane jevreja i anglo-americke vampirske alijanse. Avion je uzvratio vatru te srusio cetiri jevrejska decoubilacka ratna aviona.

Srpski dobrovoljci na jugu Libanona su stacionirani u glavnoj zgradi Hezbolaha za opcinu Libanonski Požarevac. Tu su prvi put sramotno i kukavicki napadnuti udruzenim snagama jeudo-masonske masinerije te snajperista CNN-a i BBC-a. Nasi hrabri vojnici su uspeli da obrane bazu te su zarobili dvesta jeudomasonskih do zuba naoruzanih kasapa i deco ubica!

Hrabri vodja obrane Stepa Srbin je najavio da ce plan Srbija do Tokija ukljucivati i ponovno prikljucivanje vekovnog srpskog historijskog grada Jerusalima Srbiji! Na to su srpski dobrovoljci uzvikivali borbene parole zajedno s svojom arapskom bracom Libanoncima i Palestincima.

Jedan Palestinac je pred kamerama izjavio da zivi samo za dan kada ce ponovno postati Srbin.

Djaneri, JEUDOMASONSKOJ MAŠINERIJI klecaju kolena te im se smanjuje krug slobodnog kretanja... na udar uzvracamo s dva udara!

Zadnja vest koja je stigla iz krvolocno napadnutog juga Libanona jest da su se predale dve brigade jeudomasonskih vampira nasim prvoborcima Read Leaderu i Enigmi koji su trazili poljski wc. Nasi hrabri vojnici nisu imali niti jedan komad vatrenog ili hladnog nauruzanja pri sebi te su samo svojim srpskim srcem i hrabroscu naveli jeudomasonske ubice da pokleknu pred uzvisenim narodom!

Pharcyde odrzava svakodnevnu jednosatnu obuku novim libanonskim borcima, dok Rospaya i ledd vrse diverzantske napade. U zadnjoj diverziji te dvojice uspeli su da unesu totalni haos i pomutnju jer su cetiri tenskovske divizije jeudomasonske masinerije koji su nakon toga pucali po svojim jervrejskim gradovima, a danas ceo dan na jevrejsko-anglo-americkoj vampirskoj tv alijansi CNN-u javljaju lazi da smo lansirali rakete na te gradove.

Pozdrav iz Srpskog Libanona, djaneri!

S verom u Stepu!


Post je objavljen 14.07.2006. u 19:30 sati.