Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cosmodiva

Marketing

pogled kroz oblake.....

trazim snagu za moj naum, za moj pokusaj stvaranja ljepseg zivota sebi i drugima.
prije dva dana, moj dragi ponovno je popustio carima alkohola. nisam bila spremna na tako brzi povratak mom problemu,ali sta je-tu je. doticni datum(22.07-datum njegove nesrece) tako se polako priblizava, da imam osjecaj da svaki dan traje mjesec dana. nakon toga mozda se smanje moje patnje.....a i njegove.
kad se napije potpuno mu je svejedno sto ja mislim, zaboravio je nas dogovor, zaboravio je da sam ja ta koja mu zeli dobro.... drugo jutro kaje se iz dubine duse, u glasu mu cujem da mu je beskrajno zao.....

moj tata je bio alkoholicar. kad je moj brat bio beba,a ja se jos nisam ni rodila, znao se napiti i ne doci doma po par dana....kad su joj svi drugi govorili protiv njega ona bi rekla:bas sam takvog trazila. borila se sama sa sobom nebi li nekome priznala da ima problem.
kad je ostala trudna samnom, promjena nije bilo.... on je i dalje pio, spavao po maximirskim klupicama da zeni ne doše doma pijan. nekad je ipak dosao doma kad je popio manje od uobicajenog.tako je bilo i noc kad sam se ja trebala roditi. mama se spremila,a on je jedva ustao iz kreveta da ju odveze u bolnicu..... kad se mama vratila samnom iz bolnice, on je bio tko zna gdje....
toliko je bio pijan, da kad se probudio nije znao gdje je,kako se tamo nasao, i koliko dana ga nema doma. vratio se kuci, i zamolio moju mamu da ode sa njim kao podrska na obiteljsko lijecenje. molio ju je za pomoc, jer je vidio da tome nema kraja. mama je pristala.
nakon teskih muka, nakon njegovih novih izleta u svijet alkohola, oslobodio se. moj tata vise nije popio ni kap alkohola.
nisam ga upoznala takvog, ne sjecam se nicega. bila sam beba.
nakon svih tih maminih muka,moj se tata pretvorio u divnog covjeka. volio nas je, dao nam je sve sto je bilo u njegovoj moci. takvog tatu moglo se samo pozeljeti....
sigurna sam da je moja mama sad ponosna sto je uspjela spasiti takvog covjeka...
proveli smo malo vremena s njim, sudbina je tako htjela......


i sada zelim ja nastaviti tako. zelim biti junak koji je iz alkohola spasio divnu osobu... jer on to je. nitko nikad nije bio tako dobar prema meni, nitko me nije gledao sa takvim zarom u ocima.....a cak ni pravi otac moje djece ne pokazuje ljubav prema njima kao sto to radi on.

ovog covjeka necu samo tako pustiti!!!

Post je objavljen 13.07.2006. u 08:26 sati.