Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/notwannabe

Marketing

Napisala sam sada negdje 15 puta prvu rečenicu i pobrisala ju,pa sam pomislila da budem iskrena.Ne znam kako da počnem,jednostavno ne znam.Puno toga se dogodilo od kada me nije bilo tu.Neke od vas sam posjećivala,neke nisam.Ove koje nisam,znači niste me baš impresionirali.A ipak je najvažnije impresionirati Mene rofl

Baš sam danas pričala sa frendicom o blogovima i došle do zaključka.Znate onaj period kada se jako puno pričalo o blogovima,bili su po svim mogućim televizijama,bili su promovirani do boli.U to vrijeme je svaki kurac u ovoj zemlji imo blog.I to je meni valjda dopizdilo.Osjećala sam da se moja kreativnost guši...I bolje da sam tada otišla nego da sam pisala gluposti.I onda dodjem doma,umirem od dosade,sjetim se svog starog bloga i vidim komentar od Nje... .(mala sa najboljim blogovskim sisama) winkkiss
I žena kao da me vratila u život.U meni se probudilo ono nešto moje i odlučila sam se vratiti.A sad i tak imam vremena preko ljeta.

Mislila sam da se puno toga izdogađalo dok me nije bilo.Ma kom ja serem,sve je ostalo isto.Isti dečko,isti žuti hjundaj,iste frendice,isti birc.SVE! je ostalo isto..Drago mi je što je ostalo tako,jer nisam baš preveliki ljubitelj promjena.Ma zapravo,nisu promjene loše,samo se ja ne znam prilagodit.Jebiga.

Vidim da nemam baš kaj pretjerano za napisat više,pa ću vas radije ostavit.A ja idem čitat Forrest Gump-arofl

Pozdravljam vas sve u ove vruće dane...mah A vi koji ste na moru bangheadbangPost je objavljen 11.07.2006. u 23:00 sati.