Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/femfem

Marketing

Catch my vibe ili sex toys

Ok, rado bi si nešto priuštili iz seks shopa. A užasno vas je sram tamo ući da vidite što uopće postoji. Mislim da nas je većina barem provirila na neki online seks shop. I, naravno, ogroman odabir. Jako se teško snaći ako baš ne znaš šta tražiš. Osim toga, eksperimentiranje s igračkama još se uvijek smatra… onak, malo kinky. I često čujem komentare 'pa nije nam još tak dosadno' ili 'imam ja sve što mi treba' i slično.

Dakle, pod uvjetom da ste osobno otvoreni na tu stranu (a trebali bi biti), ostaje još problem partnerice koja se srami ili se vi sramite pred njom ili već nešto deseto. Priznajem da može biti nezgodno iz čista mira izvući crni dildo pred iznenađenu curu. Ipak, ovo što vam predlažem suptilno je i vrlo korisno. Možete uključiti curu u potragu ili ju možete iznenaditi. Možda će se malo začuditi, ali bar neće vrišteći pobjeći.

Po naslovu ste možda shvatili da je ono što vam preporučam neka vibrirajuća igračkica. Zaboravite velike umjetne kurčeve koji podrhtavaju, lažne vibrirajuće patkice i slično. Za početak nabavite nešto kao što je ovo rozo kraj naslova.

Ili malu vibrirajuću srebrnu stvarčicu koja se obično umeće u strap-on, dildo ili slično, a u seks shopovima se naziva bullet (ili hrvatski: metak). Na primjer, pogledajte ovo, ovo, ovo ili ovo.

Ili ni jedno od navedenog, ali da ima prednosti koje te igračke dijele.

Prednosti:
- nema žica – uključuje se na vrhu igračke i taj gumbić obično djeluje dvostruko, možeš uključiti stvarčicu da sama vibrira ili prestaje vibrirati kad pustiš
- ne može skliznuti preduboko, vibracija ga odmah izbacuje (ipak, ne eksperimentirajte s dubinom previše)
- uopće ne djeluje seksualno ni zastrašujuće
- dovoljno je mali da njime kružite oko klitorisa, a opet dovoljno velik da ima efekta u vagini
- vibracije brzo dovode do uzbuđenja i tjeraju krv u intimne dijelove (povećava uzbuđenje, a i obujam)
- jeftinije je od većine stvari koje vam mogu zapeti za oko


Mali nagovor

Recite na primjer da ste nešto nabavili ili dobili ili da bi se malo poigrali s njom, ali ne smije gledati. Ili ju nazovite ranije i kažite da imate iznenađenje za nju, ali da će saznati kasnije. Ili da zna da ste ludi ili za tehnikom pa da vam malo udovolji. Ili da ste jako znatiželjni jer nikad prije niste upotrijebili tako nešto pa samo želite vidjeti kako djeluje.

I tako dalje. Ako želite, moći ćete ju nagovoriti. A želite li? O, da. Pojačava i produžuje uzbuđenje, pojačava i produžuje orgazam, a najbolje je ionako ako ga koristite u kombinaciji sa svojim prstima i jezikom.


Postupak

Bezbrojni puta: klitoris je osjetljiv. Pa je osjetljiv i na vibracije. Isto tako, klitorisi su različiti, pa će nekoj curi možda i pasati izravan dodir metka na klitoris. Ipak, želite li ići na sigurno (a prvi put svakako želite), pobrinite se da cura bude bar malo vlažna i klizite igračkom uz klitoris, točnije između klitorisa i velikih usana s jedne i druge strane. Povremeno lagano prijeđite preko, ali s puno manjim pritiskom nego kad prelazite sa strane. Ako je prejako, za početak zaboravite izravno. Pokušajte ga do pola umetnuti u vaginu ili prelaziti rubovima ulaza u vaginu. Ne zaboravite: na početku je blaže bolje.

Iz opisanog vam je vjerojatno jasno da je idealna poza za ove eksperimente da je cura u polusjedećem ili ležećem položaju, a vi udobno smješteni glavom među njenim nogama. U tom ćete položaju najlakše vidjeti što raditi, osjetiti razlike i uključiti sve korisne dijelove tijela u igru (ok, skoro sve).

Kad se cura dodatno uzbudi (to ćete vrlo brzo vidjeti jer će se klitoris povećati od vibracija, a područje može promijeniti boji, potamniti i dodatno se navlažiti), možete si priuštiti izravnije prelaske preko klitorisa, pa čak i malo jači pritisak. Nastavite li ovako, cura će sasvim sigurno nakon nekog vremena svršiti, samo pazite da vibracije ne postanu neugodne (dakle, radije više vremena, a manje pritiska, bar dok se ne uvježbate).

Želite li pružiti curi dodatno zadovoljstvo, mali trik: metak je dovoljno malen, ali i dovoljno snažan da od njega mogu vibrirati i dijelovi vašeg tijela. Dok prelazite igračkom oko klitorisa, stavite jezik na klitoris. Vibracije će se prenijeti i na vaš jezik. Ljubite ju i vaše će usne vibrirati. Stavite metak pod jezik i vibrirajte jezikom po klitorisu. Spremite metak u šaku i iskoristite vibrirajući prst, u vagini ili na klitorisu. Igrajte se malo, a onda ju jezikom (sa ili bez vibracije) polako dovedite do vrhunca. I spremite se da vas počupa, izgrebe, zgrabi, povuče… I da viče jaaaako i duuugo.


Post je objavljen 11.07.2006. u 22:18 sati.