Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/thegrave

Marketing

freddy mercury je jednom izjavio: "uživam biti zločest, dosada je nagora bolest na svijetu..."
završila je školska godina, ljeto a ja se ubijam od dosade po cijele dane. jedva čekam otić na Vir, malo se izludirat i onda najbolje... maturalac. kuham se i isparavam od od asfalta, vode nigdje. do lipika pun k...
evo kako ja provodim svaki dan:
dižem se ujutro oko 11h, bauljam po kući dok ne dođem k sebi pa si napravim kavu i ako bude sreće nema stare kod kuće pa zapalim cigaru. izležavam se do 2h kad me stara nazove i kaže šta trebam napravit za ručak. gledam Gilmoreice i Tree Hill i opet tražim neku fotelju ili krevet gdje mogu leć i spavat. odem van u fontanu, dođem kući oko 10h i slušam staruz kak se dere sa doljnjeg kata da je sredina tjedna i jel nije malo kasno se vraćat u 10. pokušavam spavat, ne ide. uzimam laptop i igram belu na internetu il gledam filmove. hvala Cassioppei na dvd-ima. to me spašava. oko dva, pol 3 mi se napokon počinje spavat.
i tak iz dana u dan... monotono... nabavila sam novi album od Korna pa ko hoće nek se javi.

u zadnje vrijeme često razmišljam o faklsu. znam da sam već dosadna s tim al jebiga... jebote, ak ne upišem faks ode mi cijeli život u p.m. faks to obilježava život, jer ćeš se s njim napokon osamostalit. bit svoj čovjek, ne ovisit o nikome, omogućivat će ti da zarađuješ sam za sebe i ne žicaš novce od staraca sa 25god. mislim, mene bi bilo sram... ako ništa ne upišem sa završenom gimnazijom, doslovno sam nitko i ništa zato jer nemam nikakvu struku. danas je teško naći posao kao čistač wc-a a kako je tek s nečim normalnim. trudit ću se a i to želim drugima reć da upišu nešto što im se sviđa, što žele, jer mislim da je muka radit cijeli život nešto što ne voliš. ne odlazit i dolazit na posao sretan je muka, postaješ umoran od svega. sam život ti postaje mučan. ajd zamislite svako jutarnje buđenje uz pomisao da idete na POSAO? sad odgovor ovisi na vama. hoćete se budit sretni ili tužni i ljuti. ozbiljno vam kažem da poćnete razmišljat zato jer je već ove godine prevelika gužva, primaju se studenti sa najboljim ocjenama. zato ako želite biti netko i nešto, nemojte se folirat i hvalit kad dobijete jedinicu.

Post je objavljen 11.07.2006. u 18:47 sati.