Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blogtemazo

Marketing

Kondom od 60 kuna - istina ili mit?

Danas mi je dano na znanje kako u DM-u možeš kupit jedan kondom za 60 kuna. Ista osoba mi je ponovila rečeno još jednom, ali ovoga puta vrlo polako, vjerojatno zato što sam ostavio dojam nekoga kome je to daleko izvan granica poimanja realnosti, a moje lice i prazan tupast pogled mogli su se usporediti sa onim u Michaela iz “Nikite“.

Kondom od 60 kuna. Ne kila kondoma. Ne barem tri. Jedan jedini kondom.
Iz pouzdanih izvora znam kako u Rijeci možete dobiti određene seksualne usluge za manje para. Naravno, to sam načuo. Nije da sam iskusio. Tek toliko da razjasnim prije neogo se zli jezici upletu.

Kakav je to kondom od 60 kuna? Kaže ta cura da navodno ima nekakav prsten, i ko ti ga zna što sve ne. Ma kakav prsten za boga miloga? Možda vjenčani? U tom slučaju vjerojatno kondom ima i tvornički napravljenu rupicu kako bi ubrzo par i iskoristio prsten. 2 u 1 fora. Ko Kalgonit!

I još samo nešto. Zanima me čisto onako informativno, koliko dođe liječenje jednog, šta ja znam, evo na primjer sifilisa vulgaris, ako uredno plaćaš zdrastveno osiguranje i sve to? Jer jebo mater, ako već mislim jebat čitavu noć, radije ću dobit sidu nego iskeširat pare za nekoliko kondoma.

Apdejt:
Ovim putem šaljem jednu veeeeliku pusu jednoj maloj R. koja je izrazila želju biti pozdravljena ovim putem :)


Post je objavljen 10.07.2006. u 22:51 sati.