Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/familija

Marketing

Let the Sunshine, al prvo metnite faktor 150!

I tako.
Ejmi se rastala. Brak sa Markecom je vodio samo u propst i samouništenje. Prošlo je to sve u kakvom takvom miru, Najpametnija je bila The One koja je rekla stop, kraj ,gotovo je, iliti njezinim riječima, -rastavljeni ste, doviđenja.
Markec je u teškoj depresiji. Pavica će mu žilet posudit, koji tako vjerno čuva zadnjih dana.
Jao, jao, kamo ovaj svijet ide...
Ejmi će se sada morat zadovoljit s ljubavlju svojih majki Svete Magdalene i Marane.

Pavica je uzeo stvari i otišao iz svog dječjeg i bračnog doma. Jedna ploča, druga ploča, dvd i ode on, pit fensi pivu s nekom curom koja mu je na kraju dosadna bila. Haha ko muje kriv. haha.

Najpametnija, Vinak i Sveta Magdalena su jednog divnog jutra, kad je kiša padala odlučile se ić rolat po Đarunu. I baš akd su došle zasjalo je najjače sunce u posljednjih 1500 godina. Nisu zgorile neg su zastale svakih 15 sekundi da se odmore. No time je Najpametnija skupila snagu i otišla drugi dan s Muhicom u pohod na isto. I uspjele su. Dvaput čak. Dvaput! Divno i bajno.
Ali Muhica je pala.. buci muci Muhica moja.. Je te buba jako? kiss
Zadnjih para dana ste isto tako mogli vidjet dvije pojave na rolama, popularno zvanim rolerice, kako se rolšuhaju do glavnog trga hrvatske metropole. *to su one koje lamaču s rukama*. Sv. Magdalena i Najpametnija. Nemojte ni slučajno pomislit da je cilj ovog mučenja samog sebe na početku (poslije postane zadovoljsvo), rješavanje suvišnih kila. Ne, ne, nego nova uber bio sim tam formula ravnanja trbuha! Normalno, ne pomaže jer te to rolšuhanje toliko izmori da poslije pojedemo cijeli pan pek i one njihove, popularno nazvane (po Maloj MateJi), -->picice<--.
I Sveta Magdalena postala je menađerica jednog nadasve popularnog benda. I simpatičnog. (reklamu ćemo sačuvat za kanije).


Kao što znate, vidite, osjetite, približava se vrijeme odlaska na more, neki su već otišli, neki tek idu, neki nejdu, neki će se vratit, neki neće, neki će ostat živi i drugi oće isto tako.
Svi idemo negdje drugdje. Svatko ide tamo gdje ga noge nose. Auto zapravo. Ili neko drugo prijevozno sredstvo.
Pavica ide čuvat medeke (ne obiteljske medeke) na Velebit. Tj. ide pit pivu, medeki su izgovor, ali morat će svojoj voljenoj majci dopeljat jednog medeka za svu ljubav koju mu je pružila..
Najpametnija, Muhica i ako sifilis da sreće i zdravlja i Sveta Magdalena idu na Metal Camp.
Mala MateJa ide na Krk. Poslije tamo dolaze Najpametnija i Sveta Magdalena.
Marana, Vinak i Sveta Magdalena (opeth ona..) idu u Brela.
Ejmi ide .. Na Lastovo valjda. (edit= Ejmi ide na Ugljan :D)
Jelena ostaje kampirat u Zagrebu najvjerojatnije. To ćemo još vidjet.
Ostale pitajte.

Muhica je primjetila jednu nadasve važnu stvar za nas čistokrve Arijevce. Cijena kreme za sunčanje vrtoglavo raste sa što većim faktorom, a mi neamo para. Pa ono, ak neko šverc kreme, nek se javi nama.
Let the Sunshine, al prvo metnite faktor 150!

I tako. Bit će post možda, možda neće. Al vratit ćemo se kad se vratimo.
Dođite vidjet.
Sretno ljetovanje.
Uživajte u suncu.
I nije u trendu bit ispečen.
Srečno vam bilo. wave


APDEJT baj Ejmi

Mala MateJa i Ejmi su se vjenčale... To je bilo dugo, dugo vjenčanje, jer je u našoj MSN-crkvi bio nered i Ejmiin bivši muž, Markec... Al ipak, on nije mogao spriječiti ljubav izmeđi Male MateJe i Ejmi... Svećenik, Marko, je izračunao cijenu vjenčanja na 6000 kn, pa od kud nama, SiFilisičarima te pare?? To cijela familija od rođenja do smrti nebi skupila... Da, Marko... Moraš izabrat da ti nekak drukčije platim... Ja, Ejmi, govorim u jednini zato jer sam se ja ponudila da plaćam troškove vjenčanja headbang ... Lol, ovaj smajl se zove HEADBANG hihi :D...
Nazad na vjenčanje... Žalosni smo jer nije bilo ni jednog SiFilisičara u crkvi osim nas 3: Mala MateJa cerek , Markec, i ja-Ejmi... Žal mi je kaj moje mame nisu mogle prisustvovat na vjenčanju... Al jebiga... Budu drugi put hihi :DDD...

Pozdrav ljudi...

Post je objavljen 10.07.2006. u 01:28 sati.