Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hounted

Marketing

31.10. Halloween

Večeras je zabava za noć vještica i idem sa Cedricom. kako svi moramo doći maskirani Ced i ja smo se odlučili za barok, tako da ću ja obući predivnu haljinu koju mi je mama sasila, a Ced će biti moj princ (obući će prilično smiješno odjelo...bar sam tako mislila kad mi ga je pokazao, ali kad ga je proibao...ajme...prekrasno..)
Rekla sam mu da je predivan, a je rekao " Ti si predivna." i poljubio me.U trbuhu su mi zaigrali leptirići. Iako smo već 2 tjedna zajednoi i dalje se sva uzbudim kad me poljubi.
Subota je pa smo se cijeli dan pripremali za večeras. Dru, Maya, Isabell, Ashlee i ja smo u našon spavaonici provele gotovo cijeli dan. Oko 3 došle su Becky i neka njena frendica Chelsea. Odmah smo se sprijateljile s njom.
Predvećer kad sam bila gotovo spremna (samo je još malo šminku trebalo popraviti) otišla sam kod Freda, Georgea i Leeja. Kad sam zakoračila u njihovu spavaonicu, netko me zgrabio i stavio mi mač pred vrat. Fred...
Ubrzo me pustio valjajući se od smijeha. Smijali su se George i Lee. Bili su obućeni u 3 mušketira!
"Šta si već gotova...aaa ne izgledaš dobro..." komentirao je Fred još pod dojmom provale smijeha.
"Da gotova sam D'Artagnan..." sarkastično sam mu rekla " Di vamje 4 mušketir?"
"Paaa...ti si 4 mušketir." rekao mi je George...
"Joj Portus ne...tužit će nas kralju Luju.." zajaukao je Lee... Okrenula sam oćima i otišla natrag u žensku sobu.
Ubrzo smo svi zajedno krenuli prema stepenicama kod velike dvorane. Parovi su išli ovako:
*Cedric i Lara ( princ i ja...)
*Isabell i Lee (Kleopatra i mušketir)
*Maya i Andrew Kirke (Žena vrag i gusar)
*Drusilla i George (Vampiruša i mušketir) -mogu samo reći da sam bila šokirana..pa mislim DRU i GEORGE????
*Becky i Harry (kurva i mafijaš)-ajme Bex to vam je bilo looodo...
*Chelsea i Dean Thomas (mačka i nogometaš)
*Ashlee i Jack Sloper (indijka i grk)
*Fred i Angelina ( mušketir i pina up djevojka)

Svi smo se našli i prokomentirali kostime, a ja sam pogledom tražila Cedrica. Stajao je kraj vrata i čekao me. To je to...moj princ. Stoji tamo i čeka me...samo mene. Prišla sam mu i poljubila ga (Opet leptirići..)
Krenuli smo u Veliku dvoranu gdje je bilo hrpa ljudi. Svi su plesali i vidjela sam da je Bill došao kao DJ. Malo sam se zbunila, ali sam mu mahnula. Sjeli smo na klupicu sa strane i počeli smo pričati (nije bilo stolova). Prvo smo počeli pričato o mtloboju (često pričamo o sportu) i na kraju mi je Ced rekao da se želi profesionalno baviti metlobojem , i pod stare dane biti sudac, na utakmicama ili da otvori jedan dučančić sa njgovim ručno izrađenim metlama.. pitam se da li pomišlja na mene u svojoj budučnosti...Ajme, koja sam ja kretenka..pa hodamo samo DVA TJEDNA!!
Kasnije kad su počeli sentiši ja i Cedric smo se išli ljuljuskati na podij. Primjetila sam i ostale iz neše ekipe...Becky i harry su se smijali (stalno je govorio SEE), Isabell i Lee su pričali, Angelina i Fred su plesali pored nas (Fred mi je namignuo kad su nam se pogledi sreli), Ashlee i Jack su čavrljali sa Rawenclavima sa 7 godine, a Dru i George su...ajme...nemogu to ni reći..prestrašno...oni su...znate....ono...ljubili su se...ok uspjela sam..napisala sam to. George i Dru su se ljubili iza vratiju, ali sam ih lijepo mogla vidjeti. I Cedric ih je vidjeo i nasmijao mi se. Odveo me da jezera gdje mi je dočarao ružu. Sjeli smo i veći dio večeri se ljubakali tamo. kad me odveo do spavaonice bila sam kao pijan ( ali samo jedan pivoslac, a inaće sam pila bundevin sok) i nisam se htjela odvojiti od njega...Stalno sam mu govorila "još 5 minuta..." ,a on me gotovo morao ugurati u društvenu.
Poljubio me na odlasku i rekao "Već mi fališ..."
Zavalila sam se u moj krevet,a na mayinom krevetu su sjedile Maya, Isabell, Dru i Ashlee, a na stolici je sjedila Chelsea i pričale su. Pozvale su me da im se pridružim ali ja sam se samo zaljubljeno zavalila u krevet i razmišljala o Cedricovim poljupcima....

AJME!!!! ZA MANJE OD 20 DANA JE ZADATAK!!!!!

Post je objavljen 09.07.2006. u 23:37 sati.