Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sexyralje

Marketing

Ovo je odista istinita priča!

Nikica je bila gola


U maloj uličici, jedna naspram druge, behu moja kuća i Nikicina. Igrali smo se zajedno. Nikica je imala skoro 3 godine, a ja 3 više od nje... skoro. Nikoleta se zvala. Tata joj je radio u Parizu, pa valjda zato? Nikica su je svi zvali. Tata je njen bio radnik, a ne neki budža. Beše leto, a sparina nesnosna. Popodne. Sestra, dosta starija od mene, držala me za ruku ispred kuće na ulici. Odškrinuše se Nikicina vrata kuće. Provirila je Nikica. Bila je bez odeće. Pa leto je. I vrućina teška. Sestra, koja se već vaćakala sa momčićima, mi reče: "Eno ti Nikica... gola"! Ovo zadnje je naglasila sa podsmehom. "Hajde da vidimo"!? Rekoh ja, našta me sestra smejući se uvuče u kuću: "Ma daću ja tebi, ulazi u kuću"! Smejala se sestra. Nisam znao šta to znači, vuklo me nešto tamo. Plavokosoj curici. Sa kikama. Ubrzo je Nikicina kuća bila prodata, a ona, mama i baka njena su otišle za Pariz. Kod tate njenog.

Odrastao sam. U moju firmu su došli neki sezonski radnici. Kod mene devojka po imenu Vesna. Oniža rastom, smeđe i kovrdžave kose. Privila se uz mene. Pričali smo. Nije poznavala nikog. Sve više mi se dopadala. Video sam da ima oveće, okrugle i naizgled tvrde sise. Super dobra guza i butine. Pucaju šavovi na farmericama. Zaljubio sam se do ušiju. Oslobodila se i pričala dosta. Ono njeno ja pa ja. Misliš ova niti sere niti piša. Koja seksi faca. Posle mesec dana nije više dolazila na posao? Bila je taj dan plata, izađem u grad, nebili sreo Vesnu. U jednom kafiću, Vesna se ljubi za stolom sa jednim momkom. Prođem tuda. Pušila je cigaretu. Oči nam se sretoše. Jedan sekund me je pogledala. Tako kurvanjski i sa prezirom. Odsekle su mi se noge. Povukla je dim i nastavila pričati sa tim momkom. Ne znam kako sam otišao kući. Bolelo me strašno. Mislio sam da je to bio njen momak. Zagrejao sam se opasno za nju. Nijedna druga, samo ona. Želeo sam je videti golu. Videti kako izgledaju bez odeće njene super sise i guza? To sam žarko želeo da vidim i naravno opipam.

Izašao sam na večeru sa bratom od strica. Poveo nas gazda Steva. Vlasnik više prodavnica i mini samousluga. Klopa odlična. Uživao sam. Steva je valjda bio u vojsci sa mojim bratom. Hoće čovek da nas časti. Para ima. Ja se opustio, razgalio. Nisam ni slutio da će mi presesti večera. Posle jela dohvatismo crno vino. Dobro nema šta. Steva se zagrejao i počeo nam pričati kakvu on ribu jebe. Čovek plaća pa hoće da nam se pohvali. Kad on poče! Nabacio mu žensku neki Mitar. Ženska se Vesna zove. Počeo nam je i opisivati. Jaoj meni! Mitar je moj šef. Steva to ne zna. A zna se ko je ta Vesna. Mene neka drhtavica spopala. Groznica. Brat mi pije i sav sretan. Pa najeo se i šta ga boli kurac. Ovaj nek samo priča. Ja ćutim kao da sam na sahrani. Znači Mitar. Kako nas je samo gledao. Vesna sad radi kod gazda Steve u prodavnici. Zato nije više na posao dolazila. Kaže Steva kako mu je Mitar predlagao da zaposli Vesnu. Opisivao mu je kakva je u krevetu. Priča nam Steva: "Gore na spratu su dve sobe. Mitar mi je rekao da će to veče dovesti Vesnu, a vrata neće zaključati. Ja dođem i otvorim vrata, dva prsta, lagano. Vidim golo dupe Mitrovo. Mrda. Radi "ono" nekoj ženskoj. Nju ne vidim ali vidim njene dobro raširene noge. Mitar nabija polako. Onda sjuri brzo i naglo. Devojka se ču: Aaaaaahh!!! Zatvorim vrata. Ukrutio mi se momentalno kad čuh ovaj zvuk.

Jao, kad mi je predstavio za koji dan. Pička avion! Zaposlim je kod mene u jednoj prodavnici. Malo zatim namestim igru. Ostanemo sami ja i ona. Zaključam vrata. Radno vreme je isteklo ali kao nešto da prebrojimo. Onda se izvičem na nju. Pa posle se izvinem. Sve kao fol. Noć počela padati. Krenem u akciju. Stanem ispred nje. Otkopčam šlic, a kurac mi izleti. Mala odmah čučne i svuče kožicu. Ukrutio mi se. Slatko je dudlala. Onda joj kažem da se naguzi. Ona se okrene. Začas joj sletoše farmerice i gaćice. Raširi malo noge i savije se preko tezge. Ja prodrem i malo samo... svršim u njoj. E nisam se tako napalio još od puberteta". Priča gazda Steva oduševljeno. Moj brat pije vino i samo što mu ne aplaudira. Nije ovo dosta Stevi. Priča on dalje kako mu je mala davala pičke gore u sobi ovog restorana. Steva ima oko 53 godine. Oniži rastom. Jak čovek. Mlad se oženio i ne verujem da je sa ženom imao oralni seks. To nije bilo tako u to vreme. Sad je novokomponovani gazda. A curica ima... Vesna je mlada, tu negde oko 22 godine. I evo scene gore u sobi. Goli su. Ona sedi na ivici kreveta i puši mu. On stoji. Koje uživanje. Kao sa robinjom. Onda ona legne i raširi dobro noge. On prodire u nju, hvatajući joj njene velike i okrugle sise. Mesi ih dobro. Stiska. Pod njim je mlada i sisata devojka. Nabija. Ona hoće da mu udovolji: "Jao, gazda kako to dobro radite". Vrisnula je na momenat, ne preglasno. "Uh, pa gaazda, boli me malo. Neežno, budite nežan. Ne volim kad boli". Mala teška ulizica. On joj čvrsto stiska i mesi sise. "Jao, gazda pa vi ste me razvalili, jao. . o. . oh! Razvaljujete me. Kako vam je veliki kurac... Joj, slatko mi je. Jebite me molim vas. Punite mi pičku molim vas. Veliki vam je kurac i to godi mojoj pički. A... aaaah!Uzmite me za sise, zar nisu preslatke, stiskajte ih, molim vas. Muško ste znam da to volite. Oh pravo ste muško. Oh... jaoj. Možete isprazniti kitu u meni. Volim kad osetim da ono prosipate u meni. Je li vam slatko tad? Vidim da imate velika jaja. Baš su lepa. Pa kad ste muško. Baš me lepo obrađujete večeras. Pička mi gori. Ne mogu bez vaše kite uopšte”.

Mala je prevrtala očima i oblizivala se. On je uživao. U tim godinama poseduje ovakvu rasnu jebulju. Ona je digla noge u vis. On je ore kao bager. Gleda joj njene okrugle i savršene sise. Kako se kao dva meha vode tresu pod njegovim naletima. Steva i brat mi oduševljeni. E kako nemam moć kao u Kusturičinom filmu da ova viljuška odleti pravo u Stevino grlo. Savladavam se. Teškom mukom. Tužan sam i pretužan. Zaspim pola sata pa se trgnem. Sad se Mitar ili Steva penju na Vesnu. Baš možda u ovom trenutku. Uživaju. Saznao sam da ono nije bio Vesnin momak. Mala hoće da se kresne za pare. Za nešto evrića, momak je imao tu veče. Uzjašio je odpozadi, uhvatio sigurno za sise i ispraznio kitu u njoj. Momak je i dosta visok. Možda ona misli da ima veliki kurac. Krupan je tip, što da ne bi imao. A to nju pali. Možda mu nije pare tražila kao nekima. Sigurna je da on ima veliki komad za nju. Eto jedni imaju veliki kurac, drugi velike pare, a šta ja onda da čekam? Čemu da se nadam? Povoljna vest je da ljigavac Mitar nije više moj šef. Otišao iz firme. Daleko od oka pa i od srca. Zaboravljam malo na Vesnu. Ne idem u prodavnicu gde radi. I tako polako primećujem lepe devojke u gradu. Krećem u "lov". Život ide dalje. Ljubav ti ne dolazi kad ti to hoćeš već kad se najmanje nadaš.

Letnji dan. Došli mi gosti iz Pariza. Nikica i njena baka. Ona više nije plava curica sa kikama. Ona je sad crnka. Kraća i gusta kosa. Oči nisu plave već smeđe. Niska rastom. Nije klinka već lepa devojka. Skoro 20 godina ima, a ja 3 više od nje... skoro. Školovana tamo i radi tamo. Nisam je video od detinjstva. Ona će tu biti neko vreme kod rođaka. Razmenismo brojeve mobilnih telefona. I mic po mic, evo nas u sobi hotela. Nikica je bila gola, a i ja. Ljubimo se. Ona je krhke građe. Nema baš velike sise. Male i duguljaste. Prirodna crnka. Picu skroz brije. Voli oralni seks. Dugo mi dugo dudla. Onda joj se ja revanširam jezikom dole. "Mmmm... kako volim kad to radiš polako". Ližem njen dole sunđer. Ili ne znam... uvrnuti list. Ha. Šalim se. Onda vodimo ljubav. Voli i odpozadi. Ima lepe noge i guzu. Zategnuta koža. Uzmem je odpozadi, a ona okrene glavu pa se ljubimo. Ja se tada savijem i uzmem joj usne. Prvo donju pa gornju. Beskrajno dugi poljupci. Naravno da se seća kad smo se igrali kao deca. Ležimo i grlim je nežno. Nešto tako drago, meko i toplo. Za ovo treba živeti. Volim je neizmerno. Gledam joj vrat. Pali me njena faca i grudi iako nisu velike. Topim se od miline. Struja mi telom prolazi. Pozitivna energija. Sedimo u kafiću. Gledaju je devojke. Pariska garderoba na njoj. Ne bih je dao ni za jednu. Vesna?!Ne dolazi u obzir. Ne mogu da ih poredim. Ali ipak voleo bih jako da sam i Vesnu imao. Spavao sa njom. Video njeno telo. Opipao. Život je kratak i brzo prolazi. Venčaću se sa Nikicom. Ne znam gde ću živeti? Možda ovde?Tamo najverovatnije!Moramo se odlučiti. Ali prvo ćemo na leto u Grčku, zajedno na more. Ja i Nikica.


Post je objavljen 08.07.2006. u 17:48 sati.