Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakvigazdetakavblog

Marketing

MALI VODIČ KROZ SVJETSKO PRVENSTVO 2006. , ZA MUŠKE NEZNALICE PIŠE ŽENA

rolleyes NOGOMETNI RIJEČNIK:
zALEĐE - znači da SE igrač ne smije micati s mjesta, jer je zaleđen.

AuT - neko JE varo u utakmici, pa ga sudac tjera van.

GoL - protivnički igrač trči PO igralištu gol, bez gaća jer je dotaknuo glavom onu bijelu crtu na sredini.

JEDANAEsTERAC - TO je kad igrač osjeti bol u 11. zubu zbog muka koje je njegovom timu nanijela protivnička ekipa, taj dotični mora van iz igre ali se igra nastavlja dok njegova ekipa ne osveti 11. zub tako što će izbiti svakom protivničkom igraču po jedan zub (zdravi, ako ih ima).

FaUL - kad dođe WLADIMIR u šubari na teren pa se k´o fol (faul) pravi da vozi lopte u terenskom kamijonu iz rusije i smrdi po votki. U nogometu faul je veoma učestala pojava. Igrači se tada moraju ponašati u skladu sa situacijom.

KoRNER - kukuruz (korn) Emergency (er). To znači da je situacija došla do krajnje neugodne i opasne situacije, te se moraju izvesti zadnje mjere poteza - kukuruz emergency- igrač u pričuvi iskače iz kukuruze i sve iznenadi, a navijači divljaju i gađaju protivnike kuruzom koju je dotični igrač donio u korpi sa sobom.

PRAVILA NOGOMETA

Igrači i lopta igraju se zaleđene babe. Golman se plače jer bi on htio da ga lopta dotakne, da on malo bude zaleđena baba, pa kad god igrači pucaju za bezveze, golman dira loptu. golman nije popularan u školi.



Post je objavljen 08.07.2006. u 15:07 sati.