Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sb

Marketing

Ukratko


Evo da vam se bar kratko javim. Više nikada neću ništa obećavati jer život je tako nepredvidiv da ne možete biti sigurni ni što vas očekuje 2 minute kasnije ni dva koraka naprijed.Od 9.6. pa do danas proživljavam svašta no da ne idem previše u detalje reći ću samo da je u pitanju noćna mora bilo bi previše. Život mi se sveo na put do bolnice i nazad i to čak i po dva puta dnevno, iščekivanja i nemoć da pomogneš vrlo bliskoj osobi koju gledaš kako pati, a nemoćan si pomoći. Po ne znam koji put razočarana sam našim zdravstvom sustavom, humanošću našeg zdravstvenog osoblja i njihovom savjesnošću. Mogu vam sa sigurnošću reći samo jedno ako se radi o vama ili vama bliskoj osobi borite se, svadite ako treba, budite krajnje uporni jer to je vjerojatno jedini način da je spasite, sebe ili nju.
Posao ne tražim, previše tog se izdogađalo u posljednje vrijeme tako da to za sad još čeka.
Začin na sve je i prometna nesreća u kojoj sam neki dan sudjelovala koja je izgledala bezazleno ali po svemu sudeći za mene i nije bila baš tako bezazlena.

Toliko za ovaj post, toliko za sve one koji brinu gdje sam. Nadam se da će konačno sve krenuti na bolje jer dosta mi je više i bolnice, i doktora, i briga i svega…


Post je objavljen 05.07.2006. u 23:13 sati.