Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/saanjaa

Marketing

Sjebani ljudi i žene

Pokazalo se u pravilu da su muškarci užasno lažljiva i sjebana stvorenja.
Zašto???

Zapravo, do 20 se trude biti pošteni, iskreno izgovarati sve što misle i osjećaju, a žene ih redovno u tome ismiju i onda kreće katastrofa...

Je li to radi ženske intelektualne nadmoći koja se u tim godinama proteže i u hormonalnom smislu ili je u pitanju to što žene iskustva do 25 imaju više, u svakom slučaju muška sjebanost je rezultat djelovanja tih tzv. beštija zvanih "žena".

Nakon 25 oni bezrazložno lažu, ne bi li se osvetili za neka bivša loša iskustva. Pokušavaju si napumpati ego kako bi samima sebi izgledali pametniji, bolji, zgodniji, veći frajeri i jebači. Troše ribe kao wc papir i nije ih briga što na taj način školuju u svojoj sjebanosti cijeli ženski rod. Nakon toga pribjegavaju Iskrici i ostalim sličnim servisim, vjerujući da će tamo naći pravi sex sa strastima, pravu ženu svojih snova, nešto što ne opterećuje istinom, nešto za što se ne mora imati obveza i nešto čijih se osjećaja mogu otarasiti. Na kraju im nije jasno zašto su žene "takve".

Oko 30 počinju razmišljati o "ozbiljnoj vezi". Naravno, za pređenim kilometrima i iskustvom misle zasjeniti mrak prošlosti sjebanih žena. I opet - naravno, sjebe ih neka koju je sjebao onaj iz prethodnog odlomka. Onda si kažu kako se neće ženiti. - Ni jedna nije vrijedna ženidbe! Sve su žene kurve!

Ako se ne uspiju oženiti do 35, onda bar uspiju naći "srodnu dušu". To je uglavnom neka udana prijateljica ili stara frajla s posla - i to u pravilu ona neka koja ne može iz navedenih razloga s njima se skrasiti. Prva jer se ne misli rastajati, a druga jer je suviše samoživa i sjebana u svojoj slobodi. Naravno, to je dobar razlog da sada lažu i sebe kao i druge, da glume patnju i grade sliku o sebi kao asketskom samotnjaku sa bezbroj alternativa.

Tek od 40 na dalje, pod uvjetom da ne izgledaju sjajno, ali da imaju "ono nešto", počinju vjerovati u stare ideale, furati se na iskrenost, otvorene karte, sjećati se starih ljubavi i žena koje su razjebali u mozak...(sumnjam da im to može pomoći, ali život je čudo)

A u klinac ko će to dočekati...uhh
Strašno.



Post je objavljen 05.07.2006. u 07:32 sati.