Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/poznateface

Marketing

Ana Brdarić, TV voditeljica


OSNOVNI PODACI
ime: Ana
prezime: Brdarić
spol: žensko
datum rođenja: 04.03.1980 u Varaždinu
zanimanje: tv voditelj
trenutno prebivalište: Zagreb
dečko: Marko Boljat



RTL
Ana Brdarić
Simpatična voditeljica vijesti i emisije Neobični ljudi, Ana Brdarić, dosadašnje iskustvo novinarke i voditeljice stekla je na mnogim televizijskim postajama. Rođena 4. ožujka 1980. godine, Ana priznaje kako još uvijek nije postigla svoj cilj u karijeri. Uživa u svom poslu jer voli svakodnevne izazove i neophodan adrenalin. Od samog početka rada na RTL Televiziji, najvažnije joj je da vijesti budu drugačije od ostalih informativnih emisija.

Iako joj svakodnevne obveze na televiziji ne dopuštaju puno slobodnog vremena, Ana ga zna itekako kvalitetno iskoristiti. Najbolje se opušta uz jezero, a najgore joj je ležanje u krevetu.

Životni moto joj je vidjeti, doživjeti i znati ispričati. Na sebi ne bi ništa mijenjala, iako priznaje da joj malo više samopouzdanja ne bi škodilo.

Potpuno razumije sve one koji uživaju provoditi sate i sate pred malim ekranom, dok u šali dodaje da "što više gledaju, ona ima više posla". Kada se prvi put vidjela na televiziji, promatrala je svoj glas i stas s nevjericom, dok njezinoj mami, kaže, ni tada nije ponestalo kritika. U svakodnevnom životu najviše cijeni istinu, a zazire od laži, pa bi svima uputila poruku: "San je ostvariv".


Post je objavljen 04.07.2006. u 22:03 sati.