Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/seks17

Marketing

Nešto o poljupcima iz Kama Sutre...

Moć poljupca

Poljupci, tragovi noktiju i ljubavni ugrizi su prethodnica vođenja ljubavi i raspaljuju ljubavni žar. Kama Sutra nam govor da kad se nađete usred ljubavne oluje, sve pripreme nestaju kao odnesene vjetrom.
Budite pažljivi kad se pođete u postelju sa nekom ženom po prvi put. Otklonite joj svaku bojazan i počnite lagano sa poljupcima. Kada vas potpuno prihvati, tada upotrijebite sve pripreme za vođenje ljubavi kako biste potaknuli njenu strast.

Privlačnost usana


Gdje se mogu davati poljupci? Gotovo bilo gdje. Konkretno, ljubite njene oči, obraze, vrat, prsa, grudi, usnice, pa i unutrašnjost njenih toplih ustiju.
Ako je mlada, možete probati tri vrste nježnijih poljubaca:


1. Neznatni poljubac
Neznatni poljubac je onaj kod kojega ona lagano dodiruje vaše usnice svojima.

2. Podrhtavajući poljubac
Podrhtavajući poljubac nastupa kada ona barem na trenutak odbaci sramežljivost i sa zatvorenim očima obuhvati vašu ruku i dopusti da lagano gricnete njenu donju usnicu.

3. Dodirujući poljubac
Dodirujući poljubac je onaj kod kojega njen jezik na trenutak jurne u vaša željna usta.

Postoje još četiri vrste poljubaca prema kutu i pritisku.

1. Kada se vaše usne izravno susreću, imate ravan poljubac.
2. Ako su vaše glave lagano nagnute jedna prema drugoj, imate savijeni poljubac.
3. Ako su vaše glave podignute jedna od druge, imate podignuti poljubac.
4. Ako ljubite žestoko sa mnogo strasti, tada to postaje pritisnuti poljubac.
Još jedna vrsta poljupca može biti ona u kojoj držite njena usta prstima, poigravajući se svojim usnicama, to je "vrlo pritisnuti poljubac".

IGRA LJUBLJENJA

Drevni tekst predlaže sljedeće igre za raspaljivanje strasti među ljubavnicima tako da mogu voditi ljubav satima:
Kladite se tko će drugome uhvatiti donju usnicu koristeći samo usnice. Ako ona izgubi može glumiti žalost, tužiti se zbog varanja i zahtijevati novi pokušaj. Ako odbijete, ona može sisati ili grickati vaš nos dok ne pristanete na novi pokušaj. Ako ponovo izgubi, može se pretvarati da je još više razočarana nego prvi put i pokušati iznenada neočekivano uhvatiti ljubavnikovu usnicu te ju nježno držati zubima. Tada ona može skakati od veselja zbog pobjede, te vas obrvama i očima izazivati na novo natjecanje.
Oni sa većim stupnjem strasti mogu ovu igru proširiti i na nokte, zube i prste.

Ako poljubite gornju usnicu svoje voljene dok ona ljubi vašu donju usnu, to se zove poljubac u gornju usnicu.
Ali ako njene obje usnice uzmete u svoja usta, to se smatra za obuhvaćeni poljubac. Međutim, tijekom ta dva poljupca dok jedno drugom istražujete usta, to se lako može pretvoriti u, kako se to u davna vremena zvalo, "nadmetanje jezika". Slične borbe mogu se iskušati i sa usnicama i zubima.

Poljupci se mogu klasificirati na četiri vrste kad vaše usnice, zubi i jezik rade u suradnji. To su umjereni, stisnuti, pritisnuti i mekani, ovisno o dijelu tijela koji ljubite:

1. Mekani poljubac je za grudi i mjesta gdje se udovi spajaju s tijelom. Tim poljupcem nježno grickate i izazivate jezikom.
2. Umjereni poljubac je rezerviran za obraze, grudi, trbuh i bedra gdje ima više mesa pa možete dublje zagristi zubima bez da izazovete bol.
3. Pritisnuti poljubac koristi jezik da prati krivine njezinog tijela, kružno oko grudi i poigrava se na pupku.
4. Stisnuti poljubac koristi vaše usnice da ublaži golicanje izazvano kretanjem vaših noktiju po njenom tijelu.

Kada vas poljubi dok ste pospani (da bi pobudila vašu želju) to se zove potpaljujući poljubac. Ili, ako vas poljubi dok radite nešto što vas zaokuplja ili se svađate s njom, to je pametno nazvano poljubac odvraćanja pažnje.

Ako dođete doma kasno noću, nađete ju da spava i nježno ju poljubite, to je poljubac buđenja. Preporučuje se ženama kada čuju ljubavnika da dolazi, da se pretvaraju da spavaju kako bi saznale njihove prave namjere.

Ako želite iskazati svoju ljubav ženi s kojom u tom trenutku iz bilo kojeg razloga ne možete razgovarati, probajte poljubiti njenu sjenu ili odraz u vodi ili čak njenu sjenu na zidu. To je poljubac namjere.

Ako iz nekog razloga, ili zato jer vam se u njenoj nazočnosti "veže jezik", poljubite dijete, sliku ili kip tako da ona može osjetiti da ustvari želite poljubiti nju, to je preneseni poljubac.

Ako ste s onom koju volite u društvu ili noću tražite nešto i potiho joj poljubite prst, to se zove pokazni poljubac.

Zapamtite: ako ona učini potez, uzvratite joj zagrljajem na zagrljaj, poljupcem na poljubac i ljubavnim ugrizom na ugriz. Tek tada će se žar ljubavi raspaliti i postati vatra.


Image Hosted by ImageShack.us

Nema ništa loše u lezbijskom poljupcu....

Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 04.07.2006. u 20:11 sati.