Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zarainhogwarts

Marketing

04.07.2006.

Ujutro sam se probudila na plaži. Edoardo je još spavao ležeći pored mene. Bio je tako kjut. Nisam ga htjele budit. Pokupila sam svoje stvari. Taman kad sam završila sa skupljanjem on se probudio. Nasmješio se i poljubio me. Odlučili smo da idemo još malo prošetati po Aqui, da vidimo što još ima tamo. Dugo smo šetali dok nismo stigli do slapova. Slapovi su bili božanstveni.

Prekrasno!

U jednom trenutku do nas je doletjela Massalla. Rekla nam je da se to mjesto zove "Slapovi Gwanye". Upoznala nas je s činjenicom da je to mjesto nalazište polusirena. Malo sam na to obratila pozornost. Prepoznala sam neke od polusirena s kojima smo se upoznali u selu. Mahnula sam im, tek toliko u znak pozdrava. Nakon toga nam je Massalla ponudila da nam pokaže glavni slap. Malo smo hodali dok nismo došli do tamo. Prizor je bio divan. Bila sam očarana.

Prirodne ljepote

Massalla nam je rekla da se slap zove Syreny. Pitali smo je da li se smije kupati kod tog slapa. Nisam mogla odoljeti da se ne kupam tamo kad je voda bila tako čista. Massalla je rekla da naravno da smijemo. Ušli smo u vodu. Voda je bilo odlične temperature. Jedva sam čekala da zaplivam. Čak sam i ronila. Na dnu je bilo puno raznolikog kamenja. Bilo ih je čudnih oblika i raznih boja. I Edoardo je ronio. Poljubili smo se ispod vode. Bilo je baš fora.

P.S. Danas je tekma Njemačka - Italija. Ja navijam za Italiju. Vi?
P.P.S. Idem danas na more u Barbarigu (to vam je kod Pule) sa Zillo. Neće me bit petnaest dana (otprilike), pa zato neću moći pisat. Ako nađem negdje kompjuter, napisat ću post, ali sumnjam da ću ga naći.


Post je objavljen 04.07.2006. u 14:07 sati.