Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/karlin

Marketing

Paranoično se smijem

Prazno buljim u prijavnicu za srednju školu. I baš se pitam jer to ono kaj ja zbilja želim…gimnazija. Bedira me činjenica onog silnog štrebanja nepotrebnih stvari.
Dvoumim se između etike i vjeronauka .Muke mu ježeve :D. Pa ono..vi koji imate iskustva napišite svoje mišljenje.
Al ajde..u raju je lijepo, al u paklu je ekipa;)

Ovaj vikend je bil jedan od boljih. Ne zbog pivovarijade i svih tih gluposti, makar nemremo ni to isključiti, nego zbog ljudi. Svi su bili nekak dobre volje..a to je presudno.


Aha..aha..Gobac i ja:)
Sad sam baš kulj..koji smile imam na slici…opakooo;)


Ovoga..nekad znamo biti i normalne..:D


Barbara i Ana ( Shocky)…hm..to je bilo u podmornici.


Una gleda zvijezde…da tu sam večer shvatila da veliki medvjed ustvari ne izgleda ko medvjed…nemojte se smijat..:D


Kaj će ti Gobcev autogram kad imaš mene;)..lol

''Jer na kraju krajeva o tome sam i govorila- o moći. Tko ima moć? Stvar koja mi se najviše sviđala kod ideje vrijednosti romantičnog tržišta jest što je to pokušaj da se odredi mjerilo stvari koja mi je bila najfascinantnija. Sviđala mi se njezina matematička logičnost, jednostavna činjenica da, nakon nekog vremena u određenoj vezi, neravnoteža moći postaje toliko ekstremnom da je potrebno rebalansiranje. Ali moć je mnogo lukavija. Osoba koja voli manje ima moć. Osoba koja želi otići ima moć. ''

''…Ili je isključen, tako da ne znate s kime imate posla, ili je jedan od onih vrlo rječitih tipova koji vam točno kažu s kime imate posla, a to, s čime imate posla, straši vas. Na kraju imate zbrku, a vaša se veza brčka u njoj. Nemam namjeru zvučati tako cinično, ali ne mogu drukčije. Zaljubite se u osobu jer se vašoj podsvijesti svidi nešto u njegovoj podsvijesti, a tek kasnije otkrijete da je stvar koja se svidjela vašoj podsvijesti činjenica da je ta osoba ovdje kako bi vas povrijedila točno na onaj način kojeg se najviše bojite.
A najgore je od svega- da postoji i najgori dio- da čak i kad pomislite kako ste sve ovo shvatili, zapravo niste. Čak i kad mislite da ste sve osvijestili, niste. Samo mislite da jeste.
Vjerujem da ste vjerojatno uvjereni da ste sve ovo shvatili. …''

Ovo su citati iz knjige koju sam pročitala. Sarah Dunn- Prava ljubav
Uglavnom…kolko god vam se u početku činili ironični na kraju shvatite da ustvari govori o tome što većina nas često zanijeka. ''Osoba koja voli manje ima moć''. Naravno da ima, druga osoba je samo lutkica na špagicama koje bi pukle da ona s više moći ode. I naravno da ćete učiniti sve da vas zavoli više, a s time se i odmah stavljate u niži položaj.

Jaj..kaj nam ljubav radi!..:)

Ajde skupite si sve te polomljene komadiće sebe i zalijepite ih. Al s onim jakim ljepilom da budete sigurni kako se više nikad neće raspasti. Ljeto je dugo..uživajte

Kisses to my bitches, hugs to my thugs.


Post je objavljen 02.07.2006. u 17:46 sati.