Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bye

Marketing

EOO!!

Škola je odavno završila, ja već odavno radin a sad su mi brzo i ti popravni!!BRRheadbang
Ovi ponedinik bili smo na UMO+UMO koncertu u Orebiću.. Svirali su Los Horizontales, Izgubljeni i ne sićan se više.. Moran reć da super svi sviraju..heh.. Da vidimo sad šta se doagađlo tamo..
Prvo smo čekali pola ure na trajekt i oćemo li platit kartu..Na kraju nismo.. S tim trajekton smo došli u Orebić.. Nakon toga smo išli posjetit suvaljkušu na posal.. I naručile picu koja je koštala 50 kn..EJ pizza od 50 kuna..Nikad tamo više neću kupit pizzu! Nakon toga smo išli na rivu,zajebavali se,slikavali i pili...
Tad san se upoznala i nikolini sa sestron Ivanom. E, ženska je zakon!! I onda je koncert poče u 10 umisto u 8..Došli smo negdi u prvi red i slušali..ludirali se... I onda smo išle ća s onim trajekton u 10.30. jer neki ljudi nisu mogli stat duže.. Na trajektu san dobilvala prjetnje smrću....i..došli smo na griže i čuli horizontalese i Karma kako piva ariju!!
Da nan se bilo ubit...Al sad će lipo uskoro gitarijada u Korčuli pa će bit opet koncert..Heh..srećom za neke..Ako želite pogledat slike ima ih na : Pile i Nikolina i Ivana..
I zato jedva čekan gitarijadu(rečeno je da će je bit) u Korčuli!! hehe

Post je objavljen 29.06.2006. u 17:13 sati.