Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marcoriddle

Marketing

penji se....

Umoran sam sisao na dorucak.Jos mi nije bilo jasno o kakvom se izletu radi.
"Nemam pojma, pitaj Lunu."
"Koga?"pitao sam.Tada je pokazao na curu plave kose koja je sjedila za Gryfindorskim stolom.Nju sam vec prije upoznao,prije nego sto sam krenuo u Hogwarts.Njezini roditelji dozivjeli su istu sudbinu kao i Potterovi.Luna Pandora Sanquina Snape.Da, Snape joj je stric.
"Nisam znao da je ona takoder u Hogwartsu"rekao sam.
"To je zato sto ti nikad nista neznas" rekao je zvacuci kruh.
"Dobro, idem saznati o emu se radi."rekao sam.
***
Tako smo mi svi sa gotovo svim profesorima krenuli iz Hogwartsa.Neki cjelodnevni izlet.Rijetko.IZlet ko zna nekoj planini tamo da nesto naucimo.Penjemo se vec sat vremena, planinarimo.Malfoy zanovjeta da ne moze dalje, svi su ponjeli boce vode, no pogled na planinu ispred nas nije nimalo ohrabrio.Dobro se malo maknuti iz skole.Osim toga, zanimljivo je promatrati 4 profesora kako se penju.Hehe.
"Ovdje cemo malo stati da se odmorimo,"rekla je profesorica McGonagall.Nalazili smo se okruzeni stablima s nekom, pomalo srebrnastom korom.Sjeo sam na zidic do bunara.
"Da vam malo pojasnimo, ovo je Qusyu planina,kao i bunar, Riddleu! rekla je profesorica McGonagall, naglasivsi zadnje rijeci jer je htjela dati do znanja da ne smijem sjediti na tom bunaru.Ustao sam se.
"To znaci da je ova planina na neki nacin ukleta" rekla je nasto su pola cura vrisnule.Ja sam se samo nasmijao, blagim smjeskom, nasto me onaj ludak iz Starih Runa poceo tuci svojim kisobranom.
"Ukleto se tebi svida a? a Riddle,taj smjesak, taj...." ponavljao je.Jadan covjek....Nakon sto se smirio samo me bijesno promatrao.E bas je tip puknut, smjesno ga je gledat.
"Hmm....da nastavim,nije opasna,no ne izazivajte vilenjake, mogu vas napasti, jer to nisu...obicni vilenjaci,to su vilenjaci crne magije,a i cijela planina dise negativnom energijom sto je za neke posebo opasno" rekla je McGonagall pogledavsi na mene.A zato su me profesori stalno dzali na oku pri penjanju da nebi odjednom poludio?Napao i sve unistio? To je divno za znati.Zasto su nas uopce tu doveli i sto cemo to "nauciti i vidjeti" na vrhu planine?E bas cudno....


Post je objavljen 29.06.2006. u 12:27 sati.